6 зодии, на които стандартите им са твърде високи

Кои знаци се разочароват от своите очаквания
12 юли 2018 13:45, Eкип на Teenproblem
3
6 зодии, на които стандартите им са твърде високи
Снимка: Pixabay

Дева

Девите избират много дълго - както стоки и продукти, така и хора, с които да общуват. Те са и зодиакалните знаци с най-високи стандарти и очаквания към другите. Ако ви помолят да направите нещо за тях, трябва да сте обмислили и най-малкия детайл и да сте перфектни. Иначе те ще останат много разочаровани.
 
Близнаци
 
Очакват много от другите, но винаги си имат едно наум, че може и да се окажат предадени. Близнаците са леко цинични, така че дори понякога се изненадват, когато някой направи нещата по правилния начин или по-скоро по начина, по който на тях им харесва. Имат страшно много изисквания към сърдечния си партньор, с които не биха направили компромис.
 
Лъв
 
Лъвовете си мислят, че са най-добрите и затова искат най-доброто за себе си. Не могат да се примирят с нещо обикновено. Харизматични са и бляскави, затова искат другите да се отнасят с тях като с величия и да ги глезят. Приятелите и семейството им често им казват, че имат прекалено високи очаквания, но лъвовете не отстъпват и търсят някой, който ще покрие техните стандарти.
 
Везни
 
Романтици са и им се иска връзките им да са такива, каквито са в сериалите или в старите любовни филми. Ако не е така, губят кураж. Чувстват, че заслужават да изживеят своята приказка, да им се случват чудеса и влагат всичките си надежди в това. Затова в повечето случаи са недоволни от връзките си, не успяват да им дадат това, което търсят.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стандартите им високи на тези зодии, а все ниско стандартното избират ;)
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от глупости