Пасват ли си в любовта Дева и Близнаци?

Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, но...
12 юли 2018 21:56, Иванка Гъркова
3
Пасват ли си в любовта Дева и Близнаци?
Снимка: pexels.com

Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, с която да прекара остатъка от живота си. На някои им трябват години, за да открият сродната душа, която лесно могат да изгубят.

Ако често се допитвате до съветите на астролозите, може би се интересувате и от това кои знаци пасват най-много на вашата зодия. Има комбинации, които са идеални за връзка, но не и за сериозна като създаването на семейство и деца.

Да разгледаме Дева и Близнаци – две коренно различни зодии, водени от планетата Меркурий. Срещнат ли се, те правят странна комбинация, която може да устои във времето при някои определени условия. Близнаците се управляват от мъжкия аспект на Меркурий, докато Девата – от женския. Тя, като типичен земен знак, иска да има надеждна връзка и да поддържа комуникацията, докато половинката ѝ е въздушна и гледа по-повърхностно на нещата.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Жена Дева преди 3 години
Уж не вярвам на такива неща, но е факт, че вече няколко опита за връзка с мъж Близнаци, са тотално и напълно огромен провал. Не е лъжа, че Девата е в пълен стрес с Близнаците, колкото и да го харесвам и обичам и прощавам, няма спокойно съжителство, няма смисъл да се пробва. Последната ми връзка с Близнаци отново започнах с "глупости на търкалета" можем да сме съвместими, аз мога да отстъпвам и да се напасна, заслужава си. Да, ама не, не, не, тотално стрес и разочарование, така че НЕ
3
2
 
8
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Всеки може да си пасне с друг, докато разсъждават трезво, мислят един за друг и винаги поставят човекът до себе си на първо място.Но за съжаление българският манталитет е точно обратно.Всеки гледа неговият интерес, и с извинение, мисли само за з***дника си.Имам и още много важно неща, но това са първичните, и мисля най важни.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да пасват си, всеки от двамата ще се бабани с който му падне до спукване, поне ще се знаят какви са и няма да се карат
1
4
 
19
 
! Отговори
астроложка та дрънка преди 5 години
Не, не си пасват! Въобще хора, които се консултират с астролози, не си пасват с никой нормален или поне средно интелигентен