Какви са опасенията на всяка зодия за първа среща?

Близнаците се плашат от интроверти, а телецът е прибързан
13 юли 2018 15:15, Eкип на Teenproblem
1
Какви са опасенията на всяка зодия за първа среща?
Снимка: Pexels

Овен 

Един от най-уверените зодиакални знаци. Не се притесняват от срещата, а по-скоро за това, че са инати и лидери и се чудят как да постъпят със сметката. На тях не им пука мъжа или жената ще плати сметката, просто искат да покажат, че са независими, стабилни и не се нуждаят от подаръци и парични жестове. Дори биха предпочели те да платят и за двамата.
 
Телец
 
Те са много сензитивни. Обожават докосването, прегръдките, целувките, държенето за ръце - така изразяват най-добре емоциите си. И ще иска да направи това още на първа среща. Ще се чуди дали другият няма да си помисли, че е малко прибързано. Но телецът трябва да знае дали има химия, ако няма - не би си губил времето.
 
Близнаци
 
Много са общителни, дружелюбни, открити. Разказват какви ли не истории и случки, още на първа среща. По някое време се усещат, че може да са прекалили и да са шокирали другия с разкриването на толкова подробности. А и ако другият човек е интроверт, близнаците няма да са сигурни как да подходят.
 
Рак
 
Искат стабилност и мислят за бъдещето постоянно. Търсят сериозен, възпитан партньор, на когото могат да разчитат и мислят за брак от малки. Приемат за евентуален бъдеш брачен партньор всеки човек, с когото излизат. Притесняват се, че няма да успеят още на първата среща да създадат по-силна привързаност с човека, с когото излизат. И че той ще усети какво искат те и ще се изплаши.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари