Навиците, които рушат доверието във връзката

Любовта не е единственото важно нещо между двама души
13 юли 2018 22:40, Теодора Драгоева
8
Навиците, които рушат доверието във връзката
Снимка: pexels.com

Всеки, който някога е имал сериозна връзка, знае, че любовта не е единственото важно нещо между двама души. Всъщност има много неща, които са далеч по-важни от любовта в една връзка, ако искате тя да издържи във времето. Едно от тези неща, ако не и най-важното, е доверието. Взаимното доверие е знак за взаимно уважение. Проблемът с доверието е, че след като веднъж бъде изгубено, трудно може да бъде възстановено.

Ето и 7 навика, които могат да накарат партньорите да си вярват един друг много по-малко:

1. Имате тайни, свързани с пари

Ако някой от партньорите крие пари или доходи от другия, за да може да си ги харчи самостоятелно, това може да доведе до криза в отношенията, ако тайната му бъде разкрита. Парите са основен източник на конфликти в отношенията и често водят до раздели, за това бъдете открити на тема пари с половинката си.

2.  Внезапно приключване на телефонни разговори

Ако често ви се случва внезапно да затворите телефона и да си прекъснете разговора си, когато в стаята влезе вашата половинка, това определено ще ви постави под съмнение. Макар че на теория това не е кой знае какво, все пак не би трябвало да се притеснявате да говорите по телефона пред партньора си, без значение дали е с приятелка или с майка ви.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тъй наречените малки тайни задължително сриват и (убиват) единият от партньорите.Живота го е доказал,стигайки се дори до фатален край.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
най-ми е гадно когато чака да вляза в банята и да говори с дементната си майка
3
6
 
6
 
! Отговори
Alpha преди 8 месеца
Феминистките номера от статията може да минат само пред мъж, който доброволно е влязал в рамката им. Има доста такива, които обикновено след връзка с такава жена, завършват разорени - финансово, физически, психически и с дете, което почти не им се дава да виждат. Опичайте си акъла и излезте от бета рамката. Никоя няма да уважава, затова, че и ходите по свирката.
2
7
 
8
 
! Отговори
....... преди 8 месеца
to vsi4ko si li4i otdale4
1
7
 
10
 
! Отговори
Ki преди 8 месеца
Никаква баба не може да държи сметка на един мъж кога се прибира, да му брои парите, да си сменя настроенията с цел манипулация, да води телефонни разговори и да го подлага на звуков терор в негово присъствие, да си кодира телефона и да има каквито и да е приятелки и роднини на него да я настройват срещу него както и социални мрежи. Но най-вече да му блокира члена.