До скоро, загубеняци… из некролога на едно умиращо дете

5-годишният Гарет си устрои неповторимо погребално парти
16 юли 2018 07:10, Златко Желев
21
До скоро, загубеняци… из некролога на едно умиращо дете
5-годишният Гарет Матайъс. Снимка: Twitter

Гарет Матайъс - горд фен на траш метъла, сладоледа и Батман, е диагностициран с тумор преди 9 месеца. След като наскоро става ясно, че болестта му е нелечима, родителите му задали няколко сериозни въпроса - като например каква погребална церемония иска и какво мисли да прави след смъртта си.

В некролога си Гарет описва, че планира да се превърне в горила, за да тормози баща си и си пожелава пищна скандинавска погребална церемония, като в един от любимите му супергеройски филми - "Тор".

А за последно сбогом в некролога си се обръща към всички с: "До скоро, загубеняци!".

Гарет почина на 6 юли тази година, а мечтаният от него купон ще бъде устроен скоро в дома му.

Из некролога на Гарет Матайъс:

Когато порасна ще стана професионален боксьор. Любимите ми хора са: мама, татко, сестра ми, дядо и баба с новата къща, дядо и баба с кемпера, братовчеда Грейди, когото веднъж успях да съборя, както и лондонската Мери. Също и лелчето Жанет и смърдящия чичо Анди, както и онези типове, сещаш се, чичовците ми. И Батман!

Нещата, които обичам най-много, са да играя със сестра си, синия ми заек, траш метъла, легото, приятелите от детската градина, Батман, както и когато ме приспят преди да ми поставят порта за химиотерапия. Нещата, които мразя, са панталоните, мръсния глупав рак, поставянето на порта, иглите...

Според некролога му Гарет планира да стане горила, "за да замерва татко с ако".

Желае да бъде изгорен, както направили с майката на един от любимите му супергерои - Тор. След това иска да се превърне в дърво, в което да живее, когато стане горила, пише "Дарик".

На въпрос голямо или малко погребение желае, Гарет отвръща, че погребенията са тъжни, затова иска парти с 5 големи надуваеми замъка, сладолед, фойерверки и, разбира се, Батман.

Желаната от Гарет церемония ще бъде извършена, заричат се родителите му Емили и Райън Матайъс.
 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.