Говори ми за любов: Зодиите, които обожават изповеди

Кои знаци са фенове на задълбочените разговори?
19 юли 2018 19:08, Eкип на Teenproblem
2
Говори ми за любов: Зодиите, които обожават изповеди
Снимка: Pexels

Има някои хора, които не обичат да говорят за обикновени и тривиални неща, като времето, новия сериал, плановете за уикенда или домашните задължения. Ето и кои са зодиите, с които може да водите по-задълбочени разговори. 

Близнаци
 
Най-добрият комуникатор в зодиака. Знае как да поддържа разговора и да създава добра връзка с другите, знае как да навлиза в различни теми, без да стане неловко. Остроумни са, интелигентни. Могат в една минута да водят най-искрения и сърцераздирателен разговор, а в другата - да се спукват от смях, дори с не толкова добри приятели. Близнаците са управлявани от Меркурий - планетата на комуникацията.
 
Везни
 
Държат на баланса - в живота им, в отношенията им с околните. За това освен отлични комуникатори, са и отлични слушатели. Когато говорите с везни, така се потапяте в разговора, че забравяте за хората отстрани, сякаш сте останали само двамата. Те имат и много добър визуален контакт с хората. Да слушат им доставя също толкова голямо удоволствие, колкото да говорят - нещо, което вече рядко се среща. Социални са и обичат да излизат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари