Парис Хилтън и Линдзи Лоън се хванаха за косите

Хотелската наследничка обиди актрисата, че е патологична лъжкиня
Обновена: 19 юли 2018 14:08 | 19 юли 2018 14:07, Eкип на Teenproblem
9
Парис Хилтън и Линдзи Лоън се хванаха за косите
Снимка: Reuters

Враждата между американските звезди Парис Хилтън и Линдзи Лоън беше една от най-коментираните теми през последните 10 години. Първоначално двете бяха много близки приятелки и се появяваха заедно на купони, но между тях често имаше и много скандали и заяждания. 

Линдзи е твърдяла, че Парис я е замервала с чаша, пълна с алкохол. А Парис неведнъж се е подигравала с Линдзи, като я е наричала публично крадла, пияница, наркоманка и т.н. Дали отново се заражда скандал между тях?
 
Скоро акаунт в Instagram, наречен Paris2000s, пусна клип на Линдзи Лоън, в който тя е изловена в проблемни ситуации. По-интересното е, че под клипчето има коментар от официалния профил на Парис Хилтън, който гласи: "Патологична лъжкиня!". Феновете се питат дали между двете отново е възникнало някакво напрежение или богатата наследница просто се заяжда с актрисата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: звездaПарис Хилтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква дълбочина и смисъл струи от статията!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъпачки.
3
0
 
7
 
! Отговори
информирания преди 5 години
Бе тя парис направи милиони от това че е известна с известността си навремето и сеги си пенсионер вече, с 50-60 милиона настрана.Не вярвайте че иначе е наследница дъртия хилтон ги е обезнаслидил всички наследници.
2
0
 
12
 
! Отговори
Младеж преди 5 години
За екстеншъните по точно....
1
0
 
13
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 5 години
На секундата , щом прочетох "статията", спря да ме боли корема !Уви , за сметка на патладжана от сорта Гретел , под него ...