Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!

Мъжете, които пият алкохол са по-бързи и добри плувци
20 юли 2018 22:51,
51
Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!
Снимка: Pixabay

Проучване показва, че мъжете, които пият по бира на ден, произвеждат повече сперма.

В изследването на италиански учени са участвали 323 мъже, които имат различен прием на алкохол през седмицата. Резултатите показали, че тези, които пият повече, имат по-висококачествена сперма.

Тези, които искат да станат бащи, могат спокойно да приемат бира и вино, защото според изследователите, това ще увеличи шансовете им да станат родители..

Ефектът се дължи на антиоксидантите в гроздето и на съединението хсантохумол в хмела, които предпазват клетките от увреждане.

Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично, или няколко малки бири. То обаче може да е голяма утеха за мъжете с репродуктивни проблеми, на които обикновено забраняват всякакъв алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: мъжездравесперма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
САмо лечебна бира преди 5 години
Качествената бира произведена по истинска технология е лечебна .Пречиства организма абсорбира много вкл опасни вещества.Стимулира обмяната на веществата..НА пазара има отровна бира с нарочно добавени спец продукти..Напомняме че кървавите събития в Украйна бяха направени чрез отравяне на милиони с зомби пиво и чрез нарочно наркоманизирани депутати..
28
0
 
2
 
! Отговори
+ преди 5 години
...Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично....Джеси, моят прадядо е надживял и трите си жени, доживявайки до 107 години. Последната е избягала от него(а после си я е върнал), защото е искал да я люби цяла нощ(през първата им брачна нощ, а е бил само на 70 год). На маса прадядо ми е сядал с каничка червено вино(около 500 -700 мл.).Тия дето пият по капачка или по 20 гр. - тях и войници не ги взимат!!!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!...А бозата? Какво?
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ли в страните дето пият доста бира раждаемостта е толкоз ниска? А там дето са на ментов чай и маниок правят по 5-6 деца и нагоре?
25
0
 
0
 
! Отговори
kan4o преди 5 години
И в Германия , Чехия Полша ,Словакия отдавна плувци няма.
24
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Доказано: Спермата подобрява качествата на бирата!
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияни човечета ще се раждат. Муайте биратка с химия и чакайте качествени човечета ама друг път.
22
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
момент!...Налага се едно уточнениее:-Става въпрос за БИРА,а не за газираното,направено от царевица и други ***,и рекламирано у нас като.."Светло пиво"!!!!
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
точно ОБРАТНОТО! Подобните на естрогени вещества използвани за консервиране на бирата водят до стерилитет и гинекомастия. Който се съмнява да погледа немските и полски туристи по плажа. Статия платена от производител.
20
0
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
"Мъжете, които пият алкохол са по-бързи и добри плувци"-----------Е то значи аз съм най-великият плувец и световен шампион по плуване от поне 20 години :))) Майкъл Фелпс ряпа да яде, оставям го с 10 метра зад мен :))))
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто почнах да пия бира ми се стегнаха макарите, но ми се увеличи корема......
18
1
 
11
 
! Отговори
Я преди 5 години
Доказано : Бирата силно увеличава пикочната киселина в кръвта и води до подагра !
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Арсенийможе и с кромид-лук!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румен приберете си недоносчето Любка Георгиева и сие. Хората не са длъжни да и търпят набезите всеки ден. Да създава смут и претиснения върху майки с деца, семейства и възрастни хора. Ако бяха опожарили и вашите коли Форд и Пежо, но нали само пицарията в кв. "Левски Г". Румен прибирайте си версиите.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка крайност е вредна! Това важи и за бирата с картофки или рибка.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Именно че бирата е пълна с азотни съединения и води до образуване на пикочна киселина в краката рано или късно, в комбинация с други такива храни богати на нитрити и затлъстявсне е лесно да се предозира и повишава риск от рак. Организма не успява да го изхвърли и се събира в ходилата като на бабите.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С алкохола негативите надхвърлят ползите. От 50гр сусам ефекта е много по-голям. От алкохол ми се оттичат отрови в краката и редица други проблеми. а 20 см каква полза ако спермиите са кривоопашати двуглави и половината мъртви.
12
12
 
10
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
тука много слаби мъже пишат - дето сами си признават, че не им ставал, но уж само като са пияни с изискан алкохол като коняк, а бирата била за простаците. Аз едно искам да ви кажа - аз съм *** щото пия само бира, но колкото и бира да съм пил ми става и така както на вас и като сте трезвени не ви става - желязо и камък са слабо описание. така, че само може да завиждате на простаци като мене! а и да си мечтаете, да имате, това поне една качествена ерекция в живота си!!
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"на маса" е по-хубаво да имаш едно хубаво вино, една чашка "за апетит".а иначе за отпускане - два пръста хубав коняк, или хубав ром...бира, ракия - това е много селско...
10
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт! 21Бирата е най-*** питие вдига ти килограмите и ти *** ***.кат на стомаха...напълно съм съгласен!винаги съм считал бирата за "просташко", "махленско", ако щеш даже и "селско" питие на "простолюдието" ... то не, че аз не съм от простолюдието.