Най-доверчивите и най-мнителните в зодиака

Някои ще ви вярват сляпо, а други ще ви гледат подозрително
22 юли 2018 19:10, Теодора Драгоева
7
Най-доверчивите и най-мнителните в зодиака
Снимка: pexels.com

Има хора, които са си подозрителни по природа и винаги очакват някой да ги измами или подведе, Има и друг тип хора, които сляпо вярват в доброто у другите. Възможно е степента на доверичвост да се базира и на зодията на човек.

Вижте класация на най-доверчивите към най-мнителните зодиаклани знаци:

1. Риби

Рибите са най-доверчивата зодия. Те са като малко врабче, което вижда доброто у хората, дори когато няма такова. Те прощават лесно и винаги търсят позитивното у другите, дори когато такова е почти невъзможно да се намери. Според някои хора това е пример за наивност, но пък Рибите наистина имат очи са хубавите неща в живота.

2. Везни

Везните са любезни и вярващи по природа хора. Те са лоялни и именно за това вярват на хората. Те са склонни да разкрият най-дълбоките си тайни пред човек, който не им е особено близък, само защото по някаква причина им е станал симпатичен. Везните не обичат да таят омраза в сърцето си, защото знаят, че омразата е отрова за душата.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не знам ама от както започнах да не се интересувам от зодиите всичко се нарежда идеално.
6
2
 
13
 
! Отговори
Справедливост преди 5 години
Пфуууууу от човека зависи не от зодията!!!!!
5
2
 
6
 
! Отговори
близнак преди 5 години
Не ви вярвам !!!
4
1
 
4
 
! Отговори
Библията преди 5 години
ЙОАН 2:24 Bulgarian Bible 194024 Но Исус не им се доверяваше, защото познаваше всичките човеци,
3
7
 
7
 
! Отговори
Най-големият лъжец преди 5 години
и мошеник, с когото ме е срещал животът, е "Водолей". Измамил е много хора по най-различни начини и въпреки че в повечето случаи е бил разобличаван, никога не се отказа от маниакалната си идея да забогатее и да направи живота си по-лек чрез лъжи и измами. На средна възраст е, но до ден днешен е бедняк с ниска заплата, поради мързела си.Живее със своите родители и със семейството на брат си, защото не може да си позволи да се отдели и все гледа да изкяри нещо и от тях чрез дребни шашми.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разказвайки "лични" неща, везните просто проверяват, колко струва отсрещната страна.Редовно си проверявах познатите, които смятах, че може да ми станат близки.
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някога излъжеш скорпион, това е защото прекалено много си пъха носа в твоите работи, личния ти живота, а също и професионалния-разбира, се всичко това е с цел един ден той да събере достатъчно информацяи, за да те злепостави във всяко отношение! Разбира се, че тогава ще го излъжеш! После било много чудно защо никой не иска да си споделя личните неща със скорпиона и защо бива "лъган"...