Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018-а

Ретроградният Меркурий ще се усети, но и въпроси ще се решат
23 юли 2018 18:00, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018-а
Снимка: Unsplash

Планетата на любовта Венера и Нептун се противопоставят една на друга тази седмица, което ще ни попречи да виждаме ясно нещата в любовта. Ретроградният Меркурий също ще се усети, но благодарение на него за щастие много въпроси ще ни се изяснят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Представителите на зодия Овен може да се чувстват леко объркани по отношение на любовта. Виновен за това ще бъде Марс, който се намира в ретроградна фаза. Но Меркурий също ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Това може да извади от миналото ви бивши любови. Наблюдавайте, действията на този етап нямат особен смисъл.

Телец

Точно когато си мислите, че всичко е наред с любимия човек и Вселената решава да ви изненада. Тази промяна се дължи на Нептун, който през настоящата седмица ще окаже влияние върху любовния ви живот. Може да се почувствате объркани, да имате нужда от повече разбиране.

Близнаци

Близнаците също ще се чувстват странно по отношение на любовта и за това „виновен“ ще бъде Меркурий, който е и тяхна управляваща планета. Меркурий ще заеме своята ретроградна фаза и ще се задържи така до 19 август. Изглежда, че ще преосмислите решенията, идеите и плановете си относно любовния си живот.

Възможно е да съжалявате за нещо, което сте казали или направили спрямо настоящ или бивш любовник.

Тази седмица не е най-добрата за комуникация, но може да помислите върху това, което бихте искали да кажете на отсрещната страна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 7 месеца
Не вярвах на хороскопи докато не видях тези на Кети Мартинова!