5 топ съвета за бързо отслабване

Как да влезем трайно във форма за лятото?
24 юли 2018 22:05, Екип на Tialoto.bg
4
5 топ съвета за бързо отслабване
Снимка: Pexels

Вероятно вече знаете какво да не правите, за да отслабнете, но в действителност има само две неща, които са достатъчни да бъдете успешни в това начинание.

А именно: яжте полезна храна и тренирайте редовно. За съжаление, това не е толкова лесно, колкото звучи на пръв поглед.

Затова ви предлагаме 5 трика, които да ви помогнат за намаляване на калориите.

Малките промени, водят до големи резултати:

1. Хапвайте цяло ястие, а не просто снаксове

Често сте чували, че трябва да хапвате по-малко, но често, за да поддържате ниски нивата на кръвната захар. Ново изследване на университета Loma Linda в Калифорния твърди, че хората, които хапват по-големи порции са по-слаби. Придържайте се към стабилна закуска и обяд и по-лека вечеря.
2. Потете се по-малко
 
Звучи нелогично, но… не съвсем. Изследване показва, че тези, които са карали колело 30 минути са свалили 33 % повече, от група участници, които са били на колелото 60 мин. Тъй като тялото има конкретен потенциал за разход на енергия, ако се претовари в кратък период, после си наваксва като повишава апетита и хаби по-малко енергия от обичайното за другите активности.
3. Заложете на пълнозърнестите храни
 
Защо? Въглехидратите в тези храни изискват повече енергия от тялото за разбиването им, а фибрите в тях помагат за изхвърлянето на излишните калории преди да се превърнат в мазнини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: отслабванехранене
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отслабването е много трудно особено с гладуване но аз имам проблем понеже ми се подува корема дори да карам само на вода а се движа постоянно е вярно че не се наспивам спя по два,три часа работя нощни смени на морето а когато почивам съм на плажа и гладувам но п пак няма ефект ям нектарини и дини
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
глупости на търкалета, знам как стават нещата, ама хората не искат да отделят по 30-40 мин за себе си, искат с жълти съвет фигура да леят.
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стреса да си дебел и болен дългосрочно не мож е да се сравни с нищо друго, така че, не си давайте почивка много много и газ за да сваляте и горите мазнотиите, криещи красотата на релефното ви тяло! Починете си малко, увеличете съня с половин - един час, подобрете храненето в посока намалени мазнини и въглехирдрати и увеличени протеини, ядки и зеленчуци и газ до дупка.... Така стават нещата. Спорт, почивка и здравословно хранене за вечни времена му е майката.
1
7
 
9
 
! Отговори
Вангу преди 5 години
Отслабването от инат за кратко време без да е наложително винаги след време води до здравословен проблем,както и напълняванетоСтреса за тяло и органи е страшен.