Готова винаги за още: Жената Водолей в леглото

Какво характеризира представителките на тази зодия?
24 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
12
Готова винаги за още: Жената Водолей в леглото
Снимка: Pixabay

Жените, родени под знака на Водолея, се нуждаят от дълго ухажване и голяма порция нежност, за да се разкрият пред партньора.

Но пък след това със сигурност попадат в тройката на най-добрите любовници и цялото им тяло се превръща в една голяма ерогенна зона.

Те са находчиви и са готови да намерят пътя към удоволствието заедно с партньор си. Това, което е сигурно, че в спалнята жената Водолей дава винаги повече.

Сексуални предпочитания
 
За тях няма забранени неща в секса, но винаги има риск да останат леко разочаровани. Опитвайки се да угодят на партньора си, те забравят за собственото си удоволствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: водолейженизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Къде преди 5 години
Къде ви изчезна статията за България ? Кой изгони българите от България ? Не ни заблуждавайте с фалшиви СТАТИИ,като тази.! Кой ще ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ за намаляването на българската НАЦИЯ ? Господин КАЛФИН,трябва вие да ОТГОВАРЯТЕ за положението във България,което е РЕЗУЛТАТ от вашето управление ! Сега ли видяхте ОПРОПАСТЕНАТА ДЪРЖАВА ? БСП е виновна за това !!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За позите кажете, за позите.
8
3
 
4
 
! Отговори
Бай салам преди 5 години
За какъв секс, за каква креативност става дума при жената Водолей?Нещо се случва в главата и , но обикновено е нищо съзидателна, по скоро пълна разруха.Създава образ на значеща и можеща, но УВИ.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета статията, все повече се убеждамам, че на жена ми са сгрешили рождената дата....
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж водолей шмекер Помпей.
5
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
- Сънувах една жена и гореща вода, готова!- На какво готова, бе?- Да ми налее сутринта гореща вода в чашата с разтворимото кафе. Ти какво си помисли?
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена водолей - вудузмей!
3
6
 
17
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Моята е водолей. Чепати но верни стига да де отнасяте с тях като с жена. Искат внимание и нежност. Не подлежат на дресировка, но дават всичко с условности понякога. Умни жени, но без силна движеща сила. Не знам дали отново бих избрал водолей.... честно казано.
2
7
 
13
 
! Отговори
Имахме съученичка преди 5 години
"Водолей". В гимназията все беше влюбена в някого и все безответно. Накрая си въобрази, че е влюбена в момче, по-малко от нас, но пак не стана нищо.В университета още първата година забременя от един, когото тя преследваше, а не той нея. Заради бременността се ожениха, но бързо се разведоха.Продължи да се влюбва и да я изоставят, един я заряза заради дъщеря й. Накрая се запозна с един от САЩ, който има 4 деца от предишен брак и замина при него. Не знаем какво стана по-нататък, но остана там.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не са много състрадателни ама са палави.До някъде напомнят жените близнаци,но ония са по-меркантилни,но и по-повърхностни.Обичат да се грижат за антуражът си.С жена водолей никога няма да сте първият.Ако не ви устройва-отплавате и така.Там няма суша :)