Кажи ми ДА: Кога ще се сгодите според зодията?

За кой знак кога идва предложението за брак
24 юли 2018 22:36, Eкип на Teenproblem
2
Кажи ми ДА: Кога ще се сгодите според зодията?
Снимка: pexels

Овен

Импулсивни са и много страстни, затова като се влюбят, не губят много време. Чувството ги владее и овните могат да прибързат и да започнат да говорят за годеж и сватба още в началото на по-сериозна връзка. Много е вероятно да се сгодят за гаджето си от училище малко след като завършат, или за първия си партньор от студентските години. Тоест, тези знаци най-вероятно ще се сгодят между 18 г. и 20 г.
 
Телец
 
Традиционалисти са, спазват семейните традиции и копнеят да дом, деца и лоялен партньор от малки. Но точно защото са много сериозни, гледат да не избързват толкова. Искат да премислят добре всичките си опции и варианти, да са се убедили, че човекът до тях е също толкова сериозен. Защото не желаят брака им да се разпада и не могат да си представят да се разведат. Може да се сгодят към 33 - 35 години.
 
 
Близнаци
 
Често се твърди, че близнаците са големи флиртаджии и не са особено сериозни. А те просто са по-социални и забавни. Обичат да се появяват на събития с гадже и държат да има човек до тях. Навярно ще се сгодят след като минат младежите им години - като завършат университет, което значи около 25-26 години.
 
 
Рак
 
Крехки и нежни, любовта е изключително важна за тях. Трудно намират връзка, която ги устройва, защото търсят сериозни и стабилни отношения от малки и не обичат флиртовете и неангажиращите отношения. Когато забележат, че връстниците им започват да се сгодяват и женят, раците си казват, че и тяхното време е дошло, което обикновено става между 26-27 години.
 
 
Лъв
 
Лъвовете често мислят за сватби и създаване на семейство, но рядко това е техен топ приоритет. Те са изключително независими и рядко изпитват нужда до тях да има партньор, който да ги подкрепя - лъвовете знаят, че са най-добрите и могат да се справят сами. Ще се задомят, когато преценят, че някой е достоен за тях, но определено няма да бързат. За тях дори 40-45 години не звучи късно. Естествено, възможно е годежът да стане факт още докато са на 30-31 г., но да не бързат със сватбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари