Какво ни чака: Седмичен любовен хороскоп

Звездите и техните предсказания за тази любовна седмица
24 юли 2018 15:38, Eкип на Teenproblem
1
Какво ни чака: Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

Любовта не е даденост, а дар, който трябва да бъде заслужен. Любовта не е просто една нервна тръпка в стомаха, когато видите предпочитаната личност. Тя е отношението ви към света в глобален мащаб.
 
Работете върху себе си. През тази седмица трябва да направите точно това. Не питайте дали ви обичат и истински ли ви обичат, а помислете на какво се дължат съмненията и вътрешните ви страхове. Щом си отговорите на този въпрос ще получите взаимност и тя ще е награда за това, че сте преборили собствения си егоизъм.
 
Телец
 
Не се надявайте на бурни любовни емоции и дълбоки романтични преживявания през тази седмица. Даже напротив, въздържайте се от импулсивни реакции, прекалени претенции и случайни авантюри. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре.
 
Ще имате възможност да общувате, ще имате и възможност да се запознаете с нови хора. Поне с един от тях ще поискате да се сближите. Ще се получи, ако покажете най-добрите си страни, ако сте умерено активни и заложите на общите интереси. Не се знае колко ще продължат отношенията, но за вас ще е едно добро начало.
 
Близнаци
 
Изключително магнетични сте през тази седмица и това се отразява положително на самочувствието ви. В стремежа ви да общувате, да флиртувате, да оригиналничите няма нищо лошо, ако все още не сте във връзка. И със сигурност ще имате възможност да стартирате такава.
 
За обвързаните представители на вашия знак, обаче, е препоръчително да са по-сдържани. Да не стигат до прояви на лъжа и лицемерие, които много бързо ще бъдат разкрити и ще подействат пагубно на връзката. Ако сте си наумили, че трябва да се разделите, то направете го откровено, за да е безболезнено.
 
Рак
 
Ако имате въпроси, свързани с любовните отношения, то задайте ги на половинката си в началото на седмицата. При това избягвайте проявите на недоверие и мнителност и приемете отговорите в прав текст без да търсите допълнителен смисъл. В противен случай ще започнете да се съмнявате в хармонията на връзката си.
 
В случай, че все още нямате приятел/ка най-вероятния период, в който бихте могли да попаднете на подходяща личност е в края на седмицата. И то при условие, че сте достатъчно дружелюбни, проявите толерантност към всяко мнение, различно от вашето и не натрапвате егото си. Дори да не вземете инициативата в свои ръце присъствието ви в различни компании ще е достатъчно за начало на лек флирт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: астрологиязодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една благосвия булсятком напече 13 канала нее само при мен липсват четвърти ден аре съмна