Той ви изневерява? Езикът на тялото никога не лъже!

Понякога хората, които изневеряват, несъзнателно се усмихват
24 юли 2018 22:13, Михаела Лазарова
16
Той ви изневерява? Езикът на тялото никога не лъже!
Снимка: outnow.ch

Когато стане дума за връзки, изневярата е може би най-болезненото нещо, което може да се случи. Лъжата, предателството и обидата, които придружават този акт, причиняват трудно поправима емоционална щета върху връзката. Има ли начин да се усети изневярата или дори първите сигнали, че партньорът ви флиртува с други, само по езика на тялото? Има и някои са доста явни, други по-прикрити, но все пак, ако се вгледате в невербалното поведение на половинката си, може много бързо да разберете, че нещо се случва.

Прикрива телефона си

Ако партньорът ви се държи подозрително, когато получава нови съобщения или позвънявания на телефона си, е сред най-честите и явни сигнали, че крие нещо. Ако държи телефона си умишлено далеч от погледа ви или никога не го оставя в стаята, ако той/тя трябва да излезе от помещението, са притеснителни знаци и трябва да сте нащрек. Един от най-сигурните сигнали, че нещо се случва е, ако не е имал парола на телефона или пък вие сте я знаели, и изведнъж я промени, без видима причина. Бъдете нащрек за подобни знаци.

Става нервен/нервна, когато заговорите на тема изневяра

Ако вече подозирате партньора си в изневяра и умишлено насочвате разговорите в тази посока, усетите ли, че той/тя започва да се изнервя, много вероятно е да има причина за това. Гузната съвест може да изплува на повърхността точно чрез такива уж случайни разговори, а вие само наблюдавайте поведението му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как, всичко изглежда изневяра и когато има повече от един мъж. Не, че не е възможно да са колеги. Приятели и познати. Но, понякога нещата са къде..., къде много различни от това което си мислил първоначално.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнат ли да търсят поименно мъж на нейния телефон е с цел. Искат да атакуват жена ти. Да я оскърбят и да я наранят. Тя определено знае, какво прави и защо го прави. Нарочно се прави. Някои жени са изобретателни, други са много лоши за сметка на това.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В телефона на жената, само жени. Странно на името Галя звъня вдига Гошу. На името Боряна ми вдигна Борис. На името Ани ми вдигна Антон и сега, как да и кажа че знам че си има някой друг? Нали ще разбере, че ревниво съм и ровил в телефона.При жените не е това, което изглежда те са много изобретателни.
7
9
 
12
 
! Отговори
от опит преди 5 години
Мъжете имат чуство за отговорност.При жените не съществува такова.Всъщност жените изневеряват първи и после си търсят оправдание.Що не поискате телефона на жена си?
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерете си друг мъж докато и той не ви изневери.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че е нов не си му свикнала.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да свикне.
3
2
 
5
 
! Отговори
:):) преди 5 години
бла бла приказки....както и да е, чегиво за наивници
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Животът на женения мъхж се дели на две части-преди да си забрави телефона в къщи, и след това."
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бла бла бла. Изневерявам да.