Николета Лозанова и черната Златка се обявиха за легенди

Двете с коментари за плеймейтките в България
26 юли 2018 14:04, Eкип на Teenproblem
75
Николета Лозанова и черната Златка се обявиха за легенди
Снимка: Instagram

Финалът на конкурса "Мис Плеймейт 2018" ще е чак през месец септември, но вече се знае кои са 11-те участнички-финалистки. Скоро беше показана фотосесия на състезателките и темата за конкурса е сред най-обсъжданите в светските среди.

Явно това накара черната Златка да напише коментар във Facebook за новото поколение плеймейтки. Ето какво гласи поста на Златка Димитрова:
 
"В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата "Плеймейт" е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова".
 
Другата популярна плеймейтка - Николета Лозанова подкрепи колежката си и изказа сравнително сходно мнение. Тя се включи с коментар под поста на Златка:
 
"Титлата “мис плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
17
 
! Отговори
nina преди 5 години
Тези двете са ултра ***,а още повече мъжете,които им угаждат...
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лозанова не се знае. Но Златка си е сърцата.
52
0
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Гнуссс, ... но пък за всеки *** си има и контейнер. Защо ни облъчват с битието на тези кухи *** и лайновозки!? Има безброй жени - качествени, красиви и достойни! Но борбата в живота на учителки, мед. сестри, лекари, инженери, архитекти ... и още достойни дами с професии и мозък, май не е атрактивна за преса и население, а?
51
0
 
19
 
! Отговори
а преди 5 години
Легенди на кавала!
50
2
 
6
 
! Отговори
и двете преди 5 години
Леген - ДА!
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ауууу,ама те знаяли да пишат!Ми да им се издигне по един паметник,след като са стигнали да прозрението ,че са легенди.Отдолу пиедестала може да е голееем мъжки член и върху него бюст/паметник на всяка една по отделно.
48
0
 
28
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Абсолютни легенди - клиентки на кожно - венерически.я, заедно с " любимите" мъже,"любофта на живота им" - още си спомням златка как убеждаваше света,че нейния мъж е всичко. Изгуби S класата човека,бизнеса закъса и златиту се прибра в панелката в Бургас, заедно с бебето. Те с николетка ня по малко от Мерцедес не се качват,нищо, че са на 40 и вече никой не ги знае. Правилата на бизнеса, в който се подвизават са тези. Сега е сузанита мурадова, поне колите да им бяха оставили...
47
1
 
25
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Сега разбрах какво било плеймейтка-Жена която се снима гола.Е какви легенди,какви пет лева-,,храна" за онанисти и пъпчиви тинейджъри.Между порно ,,звезди" и плеймейтки май няма голяма разлика. Не случайно партньори са им футболисти,борци и боксьори със еднакво със тяхното IQ !!!!
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото времето, такива и легендите му!И летописците му!
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истински легенди! Вдигнете им паметници!
44
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък ще съдя медията за разпространяване на проституция ,порнография и развращаване на населението !реклами за цигари не може ,а за порно може ?
43
1
 
37
 
! Отговори
ined преди 5 години
Конкурса ги изстрелял в нечие легло, а те "ентелегентните" помислили, че са в космоса
42
1
 
24
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Големи джуки, ейййййй!
41
1
 
40
 
! Отговори
до 37 преди 5 години
Означава играчка която мъжете си прехвърлят един на друг, ако не са гнусливи.
40
1
 
47
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Легенди в курвалъка и проституцията!!!Каквито управниците, такива и виповете!!!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъ леджендс ъф плеймейт майна...
38
2
 
28
 
! Отговори
ff преди 5 години
ДЪРТАТА *** СИ ОСТАВА ***
37
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че са легенди, ако една жена е спала с толкова мъже, с колкото е спала всяка една от тия, няма как да не е легенда!
36
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т'ва на снимката на човек не прилича и оно тръгнало снимки да си качва и да се възхвалява.
35
2
 
59
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Долнопробни *** !