Ще се събираш с бившия? Задай си тези 5 въпроса първо!

За какво трябва да помислим, преди да се върнем при бившия
27 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
29
Ще се събираш с бившия? Задай си тези 5 въпроса първо!
Снимка: Pexels

Умните хора казват, че старата любов ръжда не хваща. Така ли е наистина? Има връзки, които приключваме с размах и други, които оставят у нас усещането за нещо недовършено, към което рано или късно ще се върнем. Това е нормално.

Човешкото сърце не е машина, на която да зададеш точните настройки. Проблемът идва, когато някоя от бившите ви любови се завърне от нищото, молейки ви за втори шанс. Как трябва да постъпите? Отговорът на този въпрос не е никак прост и трябва да вземете предвид няколко неща.

Ето и насоките за размисъл, които в крайна сметка ще ви помогнат да решите най-правилното нещо в тази ситуация:

1. Имате ли човек до себе си в момента

Ако сте обвързана, решението ще е много по-трудно. От една страна фактът, че дори го обмисляте, означава че настоящата ви връзка не е съвсем наред. От друга – ще трябва да криете някакви неща от настоящата си половинка, ще се разкъсвате между двамата мъже и накрая ще трябва да нараните някого.

2. Как сте се разделили с въпросния бивш

Той ще ви сваля звездите и луната. Молейки ви да се върнете при него, ще обещава, ще се кълне и т.н. Кой обаче сгреши първия път? Изневери ли ви? Не ви уважаваше? Беше прекалено голям егоист? Тежестта на грешката, ще ви помогне да разберете дали наистина се е поправил или просто ще направите едно повторение. Вземете предвид и това кой кого остави! Ако той ви е зарязал, няма голяма логика изведнъж да ви е заобичал безумно.

3. Къде е бил досега

Би било доста странно, ако сте скъсали преди време, загубили сте всякаква връзка и изведнъж той се появява и настоява да се съберете. Ако наистина е държал на вас, имал е някакви чувства и т.н., не е ли по-логично да е потърсил контакт по-рано? Разпитайте го внимателно какво и с кого е правил досега.

Останалите въпроси, които да си зададете, преди да се съберете в бившия - вижте в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: връзкигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До чистач: Абе то в женското сърце, като в женската чанта, винаги може да се намери място за още един мъж, но лошо е, когато "прекарваш" всичко през това, същото сърце.
24
1
 
6
 
! Отговори
До чистач преди 5 години
А жена ти /ако ти е такава въобще/ да бяга от теб докато е време. Явно си от тия дето си я взел за собственост и човек без воля щом разсъждаваш така. Като не те ще или не те бива, който и да поръбваш пак няма да е с теб. От такива като теб стават после трагедиите и убийствата.
23
6
 
3
 
! Отговори
чистач преди 5 години
Бившият на жена ми все я търси и усещам, че тя се колебае. Аз ако знаех кой е, още преди години щях да го поръбя с два три тегела. Само ходят напред назад тези жени и докато не ги блъснеш не спират.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е интерес явно!!!!само парите ги вълнуват!!!няма любов вече!!!!!и аз се убедих в това!!обичах а той обичаше парите!!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Почистете, бе! преди 5 години
Екипът на Днеса ще вземе ли най-после мерки срещу сексистките женомразки писания на един, който по всяко време на денонощието и под всякакви статии бълва мерзости по адрес не само на жените изобщо, но и относно българката.Всеки може да разбере, че има хора с тежки проблеми, но специално за този важи един израз, който той често употребява, макар и неоснователно - "Истината боли!"Да, боли. Много го боли за това, че няма какво да прави по цял ден и си е намерил занимание - мърси сайта с глупости!
20
2
 
12
 
! Отговори
от трън, та на глог преди 5 години
Мислиш си, че нещата са зле, че заслужаваш повече или просто ти е скучно ... и се разделяш. Но в следващата връзка разбираш, какво значи нещата да са наистина зле. Искрено съжаляваш и искаш да върнеш времето назад, но не винаги се получава.
19
6
 
0
 
! Отговори
срамота преди 5 години
мъж да пере на жена си гащите да бе
18
1
 
5
 
! Отговори
глупави бг преди 5 години
скитосват па се сетят че няма кой да им пере насраните *** българите юнаци
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво връщане?Попиканите круши са си попикани круши!"*** ми, дойди ми" не е игра за мен.Щом си е тръгнал - няма връщане назад!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво давате примери само с разведени. За да се разведе някой има причина. Явно, колко са се обичали и им е било добре заедно. То и в тормоз все едно женски или мъжки не се живее. Някой като се оженят мислят, че са се сдобили с роб. Приземяват се чак, когато робът си тръгне и пак никога не анализират защо е станало. Те са винаги невинни. А че човека намерил по-мила жена ок. Хората са различни и много наистина не са един за друг. Защо са се женили тогава друг въпрос.
15
6
 
24
 
! Отговори
случвало ми се е преди 5 години
Като правило жените не знаят какво искат.Ние не знаем какво сме имали докато не загубим това което сме имали.Затова много жени искат да се върнат, но обстоятелствата вече са други.Живота е много кратък и няма време за връщане назад.
14
3
 
16
 
! Отговори
Никога преди 5 години
Жени, мъже, ***, всеки подсъзнателно иска Едно-Любов!Никога, не казвай никога!"Сляпата неделя", може да те свари навсякъде,.по😇 бели ***?!
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой себеуважаващ се мъж няма да се върне при жена по този начин на колене и да се обяснява. Това би значело че се връща в позицията на бабороб. Самите жени не харесват такъв мекушав тип мъже подсъзнателно така че всякакви списъчета с изисквания и въпроси нямат никаква стойност. Те са аргументи които се самоунищожават контраинтуитивно.
12
6
 
1
 
! Отговори
Аман от злоба хм преди 5 години
Аман х
11
4
 
4
 
! Отговори
глупости преди 5 години
глупости
10
13
 
10
 
! Отговори
да е мислила преди 5 години
Социалистите плюха в мозъка на жените и те взеха доста прибързани решения по времето на прехода. Сега се връщат. Обичайно с дете. Става въпрос за пари. Е да, ама като не сам правил това дете аз?
9
2
 
11
 
! Отговори
Никога преди 5 години
Сексистко заглавие. Кои 5 въпроса да му задам?
8
6
 
33
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Купихме апартамент от възрастна дама - професор по химия, изоставена преди много години от виден комунистически началник заради по-млада кифла, купил на кифлата жилище и й оставил почти милион в банката. Дванайсет години по-късно легнал от рак, на кифлата не й било интересно и го разкарала - на свое име нямал и сантиметър жилищно пространство.Е, така и не разбрахме защо, но бившата го приела и го гледала на легло година и нещо.Има необясними неща, нали?
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То може би е имало трети скрит командвал парада тои се командва до ден днешен навсякъде *** ми дреме
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е сметнала за необходимост че те са по добри за съжаление оня е женен с друга а другия не знам дее