Телецът с Мащерка, Овенът с Екалипт: Билка според зодията

Вижте коя отговаря на всеки зодиакален знак
27 юли 2018 22:11, Иванка Гъркова
8
Телецът с Мащерка, Овенът с Екалипт: Билка според зодията
Снимка: Pexels

Майката природа може да ни даде много неща, от които се нуждаем. Колкото по-силна е връзката ни с нея, толкова по-голяма енергия получаваме. Според астролозите, на всеки човек съответства определена билка, която може да отключи неговата духовност и да му донесе здраве.

Билките се използват за направата на чай, отвари и мехлеми, полезни за различни заболявания и състояния. Всяка една от тях съдържа различни вещества, които имат положително влияние върху тялото, затова неслучайно казват, че силата им е огромна. 

Вижте коя билка отговаря на вашата зодия. Може да се окаже, че неслучайно любимият ви чай е ментата.
 
Овен: Евкалипт
 
Представителите на зодия Овен са много активни и обичат предизвикателствата. Евкалиптът е билката, която ги предпазва от беди.
Растението има антисептични свойства и затова се използва за лекуване на рани. Освен това се употребява за натурално обезболяващо и има противовъзпалително действие. Маслото от евкалипт помага при депресия и главоболие.
 
Телец: Мащерка
 
Телците са доста чувствителни натури и обичат силните аромати. А този на мащерката е точно такъв. Тя пречиства тялото и ума и подобрява съня. Хората от тази зодия често се нервират заради това, че са готови да помогнат на всеки и им се качват на главата. Чаят от мащерка помага при стрес, защото билката действа успокояващо.
Мащерката също действа като антисептик. Помага при болки в стомаха и колики при бебетата. Дезинфектира и спомага за отделянето на храчки.
 
Близнаци: Лавандула
 
В тях се крият два различни характера – единият може да е на едно мнение, а другият – на коренно различно. Когато са неспокойни, Близнаците трябва да имат лавандула до себе си. Тя намалява тревогата и действа успокояващо. По този начин им помага да не се разсейват със странични неща.
Лавандулата е натурално противовъзпалително средство. Може да се използва при главоболие, мигрена, невралгия и по-болезнен цикъл при жените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: билказодиилавандула
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази на снимката е прекалено чаровна!
2
7
 
4
 
! Отговори
срамота преди 5 години
какъв секс правят нормален или не
1
4
 
2
 
! Отговори
лъжете преди 5 години
с колко рушвети и подкупи си лягат