Кои зодии имат силна любов с Близнаците?

С тях връзката е магнетична, защото влагат много страст
29 юли 2018 09:45, Михаела Лазарова
7
Кои зодии имат силна любов с Близнаците?
Снимка: Reuters

Един от най-емоционалните зодиакални знаци е Близнаци. Родените под тази зодия са интересни личности, които влагат много страст в любовта. С кои три зодии връзката им е магнетична, вижте в следващите редове.

Близнаци с Близнаци

Близнаците са практици и обичат да споделят наученото. Тяхното любопитство ги кани да изучават не само своята сексуалност, но и тази на партньора им. Най-голямото им качество е способността им за учене. С желанието си да станат много добри любовници, те ще погълнат знанието чрез всяка от своите връзки. Когато в едни любовни взаимоотношения се съберат два Близнака, те ще обменят информация и ще координират предишния си опит един с друг.

Ще бъдат по-доволни, когато научат нещо за партньора си. Въпреки това, техният сексуален живот може да стане скучен, когато вълнението е преминало, ако никой от тях няма достатъчно дълбочина да продължи да разпалва страстта. Близнаците се нуждаят от дълбока емоционална връзка и цял живот не спират да търсят този партньор, с когото ще могат да я изживеят.

Комуникацията между два близнака никога не е съвършена, но когато се съберат, винаги има нещо, което да си споделят един с друг. Прекрасно е да ги гледате заедно, тъй като откриват някого, който разбира и говори на същия език. Докато има достатъчно уважение и разбиране между тях, интелектуалната страна на връзката им ще бъде непокътната.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И близначките са същите. Лъжат за абсолютно всичко. Пък и си вярват.
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаци и любов:)
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфуууууу!близнаците толкова много лъжат жените,че никой друг не може като тях!!умеят да се преструват на влюбени и скачат от една връзка в друга!!близнак ли е бягай надалеч!!!!!!!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Гуглето ли превеждахте заглавието?