Кланът Кардашян притеснен, Ким била много слаба

Сестрите на риалити звездата смятали, че яде много малко
30 юли 2018 21:20, Eкип на Teenproblem
17
Кланът Кардашян притеснен, Ким била много слаба
Снимка: KKW Beauty

Сестрите на Ким Кардашиян са притеснени, че тя яде прекалено малко. 37-годишната риалити звезда работи здраво над фигурата си от началото на годината, с помощта на личен треньор.

22-годишната Кендъл Дженър, която ѝ се пада полусестра, каза, че Ким явно гладувала, защото била прекалено кльощава. В Instagram Stories Ким Кардашиян дори попита сестра си защо е казала такова нещо, а Кендъл отвърна: "Наистина съм притеснена. Не мисля, че се храниш. Толкова си кльощава". 

Друга от по-малките сестри, 34-годишната Клои Карадшиян, която преди 3 месеца роди дъщеря, носеща името Тру, също изказа подобно мнение. Тя написа: "Никога не съм виждала човешко същество, което изглежда толкова добре, колкото теб. Не съм виждала по-слаб човек в живота си от госпожа Кардашиян-Уест. Е, може би, Кендъл, но при нея е природно, докато при Ким изисква много работа, за да изглежда така и това е невероятно".

Още по темата можете да прочетете в Teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: звездиКим Кардашян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лили Талпата и тя така, много съм притеснен за нея и не мога да спя спокойно!
6
1
 
28
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ха-ха-ха, в какви интересни времена живеем :) Вместо да вземе да се обади по телефона на сестра си и да и каже, че е притеснена за нея, тя го поства в Инстаграм. Там си завързват диалог, който целия свят чете. Третата сестра и тя забравила, че има телефон, та и тя в Инстаграм си дава мнението :)))))))
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нещо чешко в нея - заден мост на Татра.
4
0
 
27
 
! Отговори
Комикси преди 5 години
Кланът Кардашиан е притеснен още когато почина бащата на кардашанките,прочутият адвокат на холивуд,и бивш любовник на Пресила Пресли.Името му нашумя и покрай делото за убийството с О'джей Симпсън, Симпсън се криеше от властите у Кардашанови,и после каза че кардашанът щял да го представлява в съдът.И днес изглежда маститият адвокат е оставил наследничките си необезпечени финансово.Като от време на време им дават по нещичко в телевизиите,което е крайно недостатъчно,и се налага да се снимат...Живот
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, кой е тоя Ким Кардашян /Кардашиян/? В заглавието и по-надолу го пишат различно.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от кръста нагоре всъщност изглежда добре,но останалата част и донесе известността,като цяло ми е чудно защо и обръщат внимание,заради странното съчетание на тялото ли
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още един повод за местене!