Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех

Какво трябва да знаем, за да бъде успешна покупката ни?
Обновена: 31 юли 2018 13:50 | 31 юли 2018 13:23, Екип на Dnes.bg
41
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
Снимка: Pexels

Интернет пространството изобилства от всякакви онлайн магазини. Знайни и незнайни се надпреварват да продават чрез Фейсбук страници, а навсякъде виждаме като че едни и същи марки.

Това, което ни прави особено впечатление е, че те са основно за дамска мода и облекла. И така сякаш силният пол остава винаги на второ място, макар в днешно време този стереотип за суетата на мъжете да е далеч от истината. 

Днес ще ви представим топ 5 на задължителните правила за пазаруване на мъжка мода онлайн и какво трябва да знаете.
 
1. Последователи във Фейсбук
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
За да бъде надеждна една страница, тя трябва да има достатъчен брой последователи. Така шансовете ви за успешна покупка са огромни, тъй като очевидно преди вас многобройни клиенти са използвали услугата и са останали доволни. Така например сайтът с женско име, www.Elza.bg, концентриран основно в мъжката мода, има над 185 хиляди последователя. Потребители, останали  доволни от качеството и услугите на сайта.
 
2. Постоянно организиране на игри и томболи
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
Коректните онлайн магазини знаят колко е важно да осигурят на своите клиенти не просто асортимент за покупка, но и забавление. Така можете да се доверите на марки, организиращи постоянно игри и томболи, защото това е старанието и отношението към клиента, което биха имали и при поръчка.
 
3. Цените
Онлайн пазаруване: 5 златни правила за успех
 
Обикновено твърде скъпите изделия не са добър вариант за покупка онлайн. Когато давате много пари за бяла или черна техника, например, желателно е да посетите физически магазин, за да изпробвате реалните качества на продукта. С мъжката мода за щастие не е така. В платформи като www.Elza.bg можете да откриете тениска за 14,90 лева или мъжко сако и риза за под 50 лева. Ниските цени докарват редовни клиенти, а оставането им говори за надеждност и качество.
 
4. Период на създаване
 
Ако един онлайн магазин е създаден съвсем наскоро, по-добре изчакайте малко време и вижте за мнението на други потребители. Значително по-надеждни са тези марки, които датират от повече от 5 години, подобно на Elza, което е достатъчен период, за да се утвърди и наложи като водещ сайт за мъжка мода, предоставящ на клиентите си качествени продукти на ниски цени. 
 
5. Открити са с клиентите
 
Воденето на открита и стриктна политика от страна на марката спрямо клиентите е изключително важна. Така вие ще останете доволни, ако се окаже, че сте сбъркали размера или не ви допадне цветът на някой продукт. Сайтът Elza.bg например, предоставя възможност за замяна на всеки продукт или възстановяване на средствата за дрехите, които сте поръчали, което е едно от най-важните условия за успех. Така вие се чувствате сигурни след поръчката си, а те са сигурни, че клиентите им остават доволни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

41
Още по темата: онлайнпазаруване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
15
 
7
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Борислав ХайтовЕй такива коментари се купуват на кило в нета.
30
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде на парцалките купени при ликвидация на складове. Хем модни, хем на народни цени. Побързайте, количествата са ограничени, повечето размери се изчерпиха още с публикуване на статията, а коментарите затвърдиха качеството.
29
13
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Тримата служители решиха да правят реклама на сайта в коментарите. Или е "готината" шефка лично от таблета, телефона и лаптопа.
28
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-жалък сайт не бях виждал. Смях!!!
27
13
 
18
 
! Отговори
Жалка история преди 5 години
Нескопосаният опит за скрита реклама само ме подразни. Никога не бих си купил и едно копче от този сайт. Хора, четете учебниците по маркетинг и стига самодейности. Сайтчето харчи пари, а вие му направихте лоша реклама. И не пишете коментари от "доволни клиенти", че става дори по-лошо.
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази Елза.бг, да не би да е Елза Парини?Много постно откъм асортимент!
25
15
 
19
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
Познавам собственичката, страхотна жена е не пишете глупости!
24
6
 
36
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
Защо тази публикация не е обозначена като реклама???
23
17
 
20
 
! Отговори
Борислав Хайтов преди 5 години
Пазарувам от Elza.bg няколко пъти през годината (всеки сезон) и винаги съм изненадан от свежия подбор от дрехи. Доволен съм от качеството и от цената радвам се че има все още коректни онлайн търговци. Пожелавам успех на целия екип на Elza.bg!
22
6
 
19
 
! Отговори
Elza преди 5 години
Щом е купено от Елза разбира се , че не е реклама!!
21
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нося Zara от десет години, всичко купено от самото начало нося и до сега, не е "мръднало". Дяволски добро качество!;) Това не е реклама, а истината!
20
1
 
28
 
! Отговори
ElZa преди 5 години
Е голям смях тук! Коженич якета, гащииВсичко от Elza.bg
19
1
 
23
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Така можете да се доверите на марки, организиращи постоянно игри и томболи..."ХАХАХАХАХА
18
9
 
18
 
! Отговори
Синан Алиев преди 5 години
Бях си взел кожено яке от тоя сайт. Нося го и до сега беше около 60лв и никъде другаде го нямаше какво само плюете.
17
0
 
34
 
! Отговори
Elza преди 5 години
И не забравяйте !! Elza.bgГолям смях!!
16
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ментета ООДДоста глупав и ограничен коментар нищо общо с истината.
15
4
 
23
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Три златни правила за on-line медии:- не включвайте в заглавията възклицателни и въпросителни знаци, както и многоточия;- избягвайте правописни, пунктуационни и граматични гаври с езика, все пак за мнозина от аудиторията това е роден език и вие нерядко се подигравате с читателя;- моля да се въздържате от фалшиви "новини", както и от жълти "сензации" за ***, предмет на всеобщо презрение (напр. Емануели, Ни Ло-та, Джулиани и прочие джолани).
14
13
 
19
 
! Отговори
Ментета ООД преди 5 години
Източникът на парцалките - разчистване на фалирал склад за нискокачествени "дрехи" в Англия. Това и пакитата не са искали да го носят.
13
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди една седмица си купих къси панталонки и ефектна тениска от Zara.Имат големи намаления. Панталонките струваха 60лв., а аз ги взех не 25лв. Бях отделил 50 лв. и така ми останаха пари и за тениска 19лв. Много съм доволен!!Имат и приложение.
12
4
 
26
 
! Отговори
Зле сте преди 5 години
1. "Почитатели" във FB се пазаруват на кило. Никакъв проблем. 2. Не съм видял "томболи" по сайтове за качествените дрехи. 3. Цените в рекламирания сайт са ниски, защото явно и качеството е такова. 4. Имам домейни регистрирани преди 10 години, просто си стоят и си чакат времето. Как точно *** ще разбере кога РЕАЛНО съм създал магазина? 5. В Интернет е като в политиката, всеки може да обещае всичко, но само 10-15 % си спазват РАЗУМНИТЕ обещания. ЕДНА РЕКЛАМА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ :)