Овенът с дюнер, Ракът с макарони: Храна за зодиите

Кое ястие на кой зодиакален знак подхожда? Вижте!
31 юли 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
16
Овенът с дюнер, Ракът с макарони: Храна за зодиите
Снимка: Reuters

Овен - дюнер/джоб с пилешко 

Овните са огнен знак и кипят от енергия. Трябва им нещо по-калорично и пикантно, за да ги зареди и да им даде още сили. Те са заети, вършат много неща наведнъж, затова нямат време за дълъг обяд. Затова и рядко сядат в заведение, дори да имат дълга обедна почивка - предпочитат фастфууд. Дюнер или джоб, пълен с пилешко месо, картофи, зеленчуци, подправки и сос е идеален вариант за тях.
 
Телец - сандвич
 
Телците са традиционалисти и харесват класическите неща. Те трудно правят промени около себе си. Затова за тях най-подходящ е този обяд, който вероятно са имали/имат и в училище - домашен сандвич. Това може да са филии, намазани с пастет, с фъстъчено масло или с маргарин и шунка/колбас.
 
Близнаци - Гофрети, палачинки
 
Мразят статуквото, затова и няма да имат класически обяд. По-скоро на обяд ще ядат неща, които са подходящи за закуска. Така или иначе, рядко закусват. Но дори да са закусвали, ще повторят закуската и по обяд. За тях добър вариант са гофрети, палачинки със сладко, принцеси с яйце и сирене.
 
Рак - макарони
 
Раците са много емоционални, затова на тях им трябва вкусна храна, която ще ги накара да се почувстват по-добре, когато са под стрес или натъжени, а това се случва често. Обядват макарони със сирене. Като водни знаци, харесват и морски деликатеси - омар или миди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много обичм къри, дансак, корма, бириани и джепати. Да е много люто та като пръдна да пробия гащите! Обичам и мексиканска, таиланска, виетнамска, корейска и джамайска кухня! Предпочитам ориз пред хляб.И съм Овен.
12
2
 
0
 
! Отговори
TurboMars преди 5 години
Ръбам дръвье и каманье и джмокам по кило първак за закуска!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ориенталски хороскоп ли е - дюнер?
10
1
 
9
 
! Отговори
иван преди 5 години
Намерете си истинска работа, с такива лъжи за зодии и тем подобни само вредите на себе си и на останалите.
9
0
 
10
 
! Отговори
! преди 5 години
Пълна глупост :D
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново непрофесионално за астрологията. Чисти съчинения. Телец и сандвич. Рак и макарони. Везни и пица. Глупости на колелета!
7
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хванах си любовница, но усетих че се влюбван сложих чертата. Усетих се на време. Тя вече е омъжена не ме иска. Нито ми се обажда нито ме вижда. Просто така набързо всичко преключих между нас. А бях този който сложи чертата. Тя никога не пожела оттогава да поговорим за да променим нещата. Явно с това мое решение я обидих.Или тя го прие!
6
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В край на крайщата аз съм син на майка си и тя не иска жената да правя любов с мърли. А с висок клас жени. Които държат на себе си и най-вече.
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е с огромно дупе малки ц и ц и и прасци на краката на текезесарка. Дебели глезени да не кажа диреци вади. Баш ми е село кога предобие селскостопански тен. Скоро си смени ченето и прави хубави усмивки. Рак е яде като прасе. Пуши като комин. Дъното на дънките и вуни на опикано. Майка ми я надуши и тя и се разсърди. Много често я връщам в банята да се измие, като хората. Ей това мен ако ме няма тя *** не може си избърса без мен.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече ми се повръща от зодии....
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
глупости на търкалета
2
4
 
7
 
! Отговори
бг смешки преди 5 години
раК съм но това не е вярно ....макараноите изобщо не са ми любима храна миди пък изобщо не ям ...харесвам италианска и бъглрсака кухни с повечко лютичко ! харесвам и добре овкусени и направени скари с различни меса ...харесвам и манджи
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе я си гледайте работата с тия зодии бе! Ще ви ям макарони, как пък не!