Ретрограден Меркурий! На кои зодии ще се отрази най-леко?

Лъвовете няма да имат никакви проблеми с връзките си
1 авг 2018 21:13, Екип на Tialoto.bg
3
Ретрограден Меркурий! На кои зодии ще се отрази най-леко?
Pixabay
По време на ретроградния Меркурий, който започна на 26 юли в знака Лъв, астролозите съветват - ако не сте сигурни в нещо, не го направете. Има голям шанс да се обърка всичко. През това лято трябва да се припомни, че към Меркурий се присъединяват още четири ретроградни планети - Марс, Сатурн, Плутон и Нептун. Добавете и кървавата Луна в края на юли и се получава истинска атракция.
 
Ретроградният Меркурий в Лъв обещава безпрецедентна експлозия на емоции, които са много трудни за контролиране. Има обаче три зодиакални знака, за които тази аларма не важи. Това трио може да използва енергията на ретроградния Меркурий за реализирането на плановете и интересите си. Кои са тези късметлии?
 
Близнаци
 
Меркурий ще ви позволи да попиете като гъби нова информация и знания, които могат да ви помогнат в професионалната реализация. Докато в живота на другите има безкрайно объркване, вие ще бъдете освободени от всякакви сътресения. Изглежда, че Меркурий спира всички наоколо само, за да се увери, че сте се справили ефективно с всички ваши задачи. Възползвайте се от тази възможност, сега ще имате повече време, отколкото преди края на годината.
 
Лъв
 
Лъвовете няма да усетят нищо ретроградно, особено в отношенията - независимо дали става въпрос за приятели или интимни партньори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На зодия глупец.
1
1
 
47
 
! Отговори
11 преди 5 години
абе няма ли да престанете с тия глупости? Информация за ***...