Бебетата, родени през август – късметлии и лидери

Някои любопитни факти за личността им
7
Бебетата, родени през август – късметлии и лидери
Снимка: pixabay

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.

Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни личности. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

В рубриката на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?" ще ви запознаем с някои любопитни факти за личността на бебетата, родени през август.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.

Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.

2. Те са добра компания.

Хората, родени през август са топли и сърцати личности. Те са душата на компанията. Хората обичат да са покрай тях, защото винаги намират начин да ги разсмеят.

3. Често стават лидери.

Августовските бебета имат заложени в характера си качества на лидер. В много случаи те стават шефове, ръководители на екипи, предприемачи, работодатели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 4 години
Нещата, като цяло са вярни. Познавам такива хора и знам, че като цяло това са заабавни и искренни хора. Като приятели са вярни и много усложливи. Също и са лидери. И това е вярно. Винаги поемат инициативата и лидерството. Не пестят средства и помагат. Само дето са големи егоцентрици и прекалено твърдоглави. Трудно можеш да ги обедиш в обратното на тяхното. Единственото нещо, което познавам да е по-твърдоглаво от Лъва, това е Овена.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Родените през горещият АВГУСТ , са заченати през студения ДЕКЕМВРИ -това е най-сигурно, другото е ала бала !"Не си прав, родените през АВГУСТ са заченати през НОЕМВРИ, а родените през СЕПТЕМВРИ, са заченати през месец ДЕКЕМВРИ.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родените през горещият АВГУСТ , са заченати през студения ДЕКЕМВРИ -това е най-сигурно, другото е ала бала !
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли ви вярва на продтотиите
2
3
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
До АнонименТи пък много искаш.Цялата тази работа със зодиите си е гнусна...
1
3
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Еми аз като съм роден днес,защо не съм лидер?