Как и защо изневеряват различните зодии?

Ракът изневерява, ако усети, че е загубил връзката си
34
Как и защо изневеряват различните зодии?
Снимка: Reuters

Изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ви се случат в любовта. Тя е болезнена, оставяща траен белег и намаляваща доверието в партньорите за в бъдеще.

Всеки човек има своите индивидуални мотиви, които го тласкат към интимна лъжа. Тези мотиви могат да се разгледат и според спецификите на зодията. Всеки зодиакален знак изневерява по сходен начин. Ето как:

Овен

Рутината, еднообразието и задоволеността от спокойствието във връзката отегчават Овена. Той обича да се състезава, да преследва, да диктува. Когато получи всичко това, той губи интерес и започва да се чувства потиснат. Овните изневеряват, за да разтърсят любовния си живот, да открият тръпката отново.

Не го правят, за да наранят половинката си или защото не им пука за него/ нея. Те просто обожават повишения любовен градус.

Телец

Ако на Телеца са му изневерили, той също го прави, за да си върне. Те могат да са екстремно ревниви и да упражняват контрол над партньорите си. Много често Телците се държат с половинките си сякаш ги притежават. Ако някой засегне доверието на Телеца, той трудно си го възвръща. Тази зодия е сред злопаметните и винаги остава подозрителна, щом веднъж е била разочарована.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Не е важно какво ти казват,а се довери на това което чувстваш.Всеки може да излъже умът ти, но не може да излъже чувствата.Рано или късно всичко излиза наяве
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тия от снимката, какво общо имат със статията или просто сте ги сложили за да отблъскват публиката?
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умните хора си избират внимателно партньор и не им се налага да изневеряват. Ако те вържат с бременност, в момент на умопомрачение и си вземеш за мъж/жена нещо, което е предназначено за еднократна употреба, много ясно че ще гледаш да го смениш. Или ако си достатъчно пр0с да смениш добрата си жена/мъж с нещо такова...
17
3
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Тази дама наистина ми прилича на Корнелия! А на вас?
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви изневери бе тука всички ставате на 50 100 без да сте виждали на живо жена само по снимки а жените си се праскат с десетки дори хиляди и тнт но мъжете порадни глад и бедност не се пракат с нито една през живота си
15
7
 
5
 
! Отговори
бъдете умни преди 5 години
Естествено вие не сте виновни ,че половинката ви е ревнива личност и не иска да ви дели с друг / друга / ! Това си е проблем на половинката ви ! Също така това ,че ревнува не означава ,че не би ви изневерил / изневерила / ! След като изневерите тайно , приберете се и си гледайте кефа все едно нищо не се е случило ! Както се казва в една мъдрост - не е важно с кого си лягаш , а е важно при кого се събуждаш ! Развеждайте се единствено тогава когато има насилие в семейството !
14
10
 
2
 
! Отговори
бъдете умни преди 5 години
Ако семейството ви е стабилно и се разбирате отлично с партньора си , не е нужно да се развеждате за да си наситите нуждите за сексуално разнообразие , също така и не е необходимо да си потискате тези чувства ! Просто разберете дали половинката ви би се съгласила да правите групов секс с друго семейство , ако няма възражения ,намерете си такова семейство и си разнообразете секса взаимно без да се лъжете ! Ако сте убедени ,че половинката ви е ревнива , тогава просто изневерете скришно ...........
13
1
 
5
 
! Отговори
моралните закони преди 5 години
Пардон ! Исках да напиша ,че моралните закони ни внушават ,че сексуалното разнообразие е нещо лошо ! Извинявам се за правописната грешка !
12
8
 
7
 
! Отговори
моралните закони преди 5 години
нарушават естествената природа на човека опитвайки се да му внушават ,че сексуалното разнообразие не нещо лошо особено когато вече си семеен / семейна / ! Човешката природа е такава ,че се нуждаем от всякакъв вид разнообразие , разнообразие на храни ,дрехи и много др. ! Затова ходим на почивки понеже вкъщи ни е омръзнало и отиваме за 2 седмици на друго място ,за да видим нещо ново ! Дори понякога сменяме работата , търсим нови предизвикателства ! Със секса е същата работа ! Бъдете свободни !
11
6
 
0
 
! Отговори
Себе Си преди 5 години
няма нищо по добро от това да си нормален с нормален живот не извън релсите празни думи не ползват
10
3
 
2
 
! Отговори
,,очакване,, хм преди 5 години
защо да сме неверни неприятности не искаме нали не изневерявам на себе си нормални сме
9
3
 
1
 
! Отговори
no преди 5 години
be sum blizo do mislene na rak zodiata ne viarvam v zodii
8
5
 
1
 
! Отговори
б преди 5 години
До защо сме верни ?!Защото нещата стават успешни когато си съсредоточен.
7
4
 
5
 
! Отговори
защо сме верни ?! преди 5 години
Това ,че един човек /особено жените/ не е изневерил съвсем не означава ,че не изпитва нужда да прави секс с друг човек освен с редовният си партньор !Причините да останеш " вярна " са много - може да е от страх да не се разчуе , може да не ти харесват мъжете които те ухажват, може да имаш някакви религиозни страхове ,че Бог ще те накаже и др.! Въпросът не е дали искаш да изневериш, въпросът не е защо не си изневерил досега , а въпросът е че, просто насила се опитваш да се въздържаш ,а докога?!
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До оставете зодиитеСъгласна съм с написаното от теб ! Когато една връзка продължава с години , колкото и хубав секс да прави партньора или партньорката ,както и да се въртят позите и начините за правене на секс , този секс е до болка познат и не чак толкова интересен ! Все едно в продължение на години да ядеш само домати , и да се мъчиш да променяш начина на ядене за да не ти омръзнат доматите ! Един път ги ядеш отхапвайки ги без да ги режеш ,друг път ги режеш , но вкусът е все един и същ !
5
7
 
10
 
! Отговори
Обикновенно преди 5 години
един мъж или жена,търсят навън това,което не намират у дома?!?!?!
4
11
 
4
 
! Отговори
оставете зодиите преди 5 години
Всеки човек изпитва нужда от сексуално разнообразие ,когато любовта се изпари и остане само уважението между партньорите ! Няма вечна любов ,рано или късно се изпарява , това могат да го разберат само двойки и семейства ,които съжителстват заедно от доста години , а току що влюбените ,които се влюбват за първи път няма как да осъзнаят ,че любовта се изпарява , на тях им трябва време за да го преживеят и осъзнаят !Затова не се ревнувайте , а си намерете други семейства и правете групов секс !
3
5
 
9
 
! Отговори
Защо изневеряват? преди 5 години
За удоволствие,разбира се и за отмъщение - което също е удоволствие..
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами всички по един и същ начин. Почват да се лющят и с друг/а и тва е! Няма нищо за обсъждане.
1
9
 
3
 
! Отговори
z преди 5 години
Между другото това за Рака не е вярно, те просто не влизат във връзка с конкретен човек и по тоя начин многобройните им връзки не се водят изневери, а само козметична процедура.