Подземен свят! Правнук на змей... говори, за първи път в тв ефир

Енциклопедистът Валентин Стамов гостува във "Фамилно"
5 авг 2018 11:00,
118

Тази неделя, 5 август, екипът на предаването "Фамилно" по телевизия Bulgaria On Air за първи път в ефир представя... внук на змей. Има подземен свят, Долна земя, твърди Стамов.

Според него змейовете не са някакви рептили или дракони, а обикновени хора, които преди незапомнени времена са били принудени да се скрият в пещери, заради огромен катаклизъм в района на Странджа.

В дълбоките подземия те открили благоприятни условия за живот - имало извори с топла и студена вода.

"И това им помогнало да живеят по 500-700 г., защото там го няма вредното излъчване на слънчевата радиация, на което сме изложени всички на повърхността на земята", разказва Валентин Стамов.

Костите на подземните хора станали като пластмаса - гъвкави и издръжливи. Те скачали и прелитали от скала на скала – като кози, изполвайки изкуствени криле - летели като птици и плували като амфибии.

Много години се криели под земята, и когато някои от тях за първи път излезли от там, понеже не били виждали слънчеви лъчи, кожата им се напукала и станала на люспи – като на змейове...

Валентин Стамов разказва, че самият той е преживявал няколко тежки инцидента, включително един с голяма травма на главата, но черепът му изобщо не бил подстарадал от удара.

Още интересни и увлекателни истории за змейовете – в неделя, от 10:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не пускате нормални хора в ефир ?