Подземен свят! Правнук на змей... говори, за първи път в тв ефир

Енциклопедистът Валентин Стамов гостува във "Фамилно"
5 авг 2018 11:00,
118

Тази неделя, 5 август, екипът на предаването "Фамилно" по телевизия Bulgaria On Air за първи път в ефир представя... внук на змей. Има подземен свят, Долна земя, твърди Стамов.

Според него змейовете не са някакви рептили или дракони, а обикновени хора, които преди незапомнени времена са били принудени да се скрият в пещери, заради огромен катаклизъм в района на Странджа.

В дълбоките подземия те открили благоприятни условия за живот - имало извори с топла и студена вода.

"И това им помогнало да живеят по 500-700 г., защото там го няма вредното излъчване на слънчевата радиация, на което сме изложени всички на повърхността на земята", разказва Валентин Стамов.

Костите на подземните хора станали като пластмаса - гъвкави и издръжливи. Те скачали и прелитали от скала на скала – като кози, изполвайки изкуствени криле - летели като птици и плували като амфибии.

Много години се криели под земята, и когато някои от тях за първи път излезли от там, понеже не били виждали слънчеви лъчи, кожата им се напукала и станала на люспи – като на змейове...

Валентин Стамов разказва, че самият той е преживявал няколко тежки инцидента, включително един с голяма травма на главата, но черепът му изобщо не бил подстарадал от удара.

Още интересни и увлекателни истории за змейовете – в неделя, от 10:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
😀 отдавна не бях слушал такива дивотии
100
2
 
8
 
! Отговори
що пък не? преди 5 години
То и без друго масово си комуникират я с извънземни, я с духове. И докато голям процент от държавните служители си говорят с извънземни дали лично, дали чрез контактьори е съвсем логично да има повече такива интервюта. Този бил с ген на дракон. Е и? Не е по шашво от цялата окултно-духовна бълвоч, в която масово вярват. Просто сме много малък, но много глупав и луд народ, за който астролог е "учен човек", а врачка е "лечител"
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй чоджум,тъй!Блъскайте в тиквите на оскотелите двукраки остатъци от човешки същества всякакви такива простотии,замъглявайте им безсъзнанието,че никой да не си спомня нито за КТБ,нито за Гинкин Чез,нито за вземаните в потайна доба заеми на гърба на стадото и изчезващите пак в потайна доба!В крайна сметка,виновен си е оскотягата,а не тия дето му пънят чутурата с подобни простотии!!!Добър мат'рял си отгледаха ,заприличал е на змейовете - гъне се във всички посоки,накъдето му наливат простотии
98
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези окултни глупости , с които заливат отвсякъде хората, просто трябва да се забранят. То не бяха магове, ясновидки, диамантени раси, феноменки ,представители на космически нации и всичките до един - без изключение - с лицензи! И външният им вид, и изказа им , и поведението им, са пълна гротеска. Дори на Земята да има какви ли не други раси, то точно ще отидат да се излагат при тая цоцолана в предаване, с подобно заглавие...Защо поне веднъж не поканят някъде един интелигентен и нормален човечец
97
1
 
20
 
! Отговори
Луд преди 5 години
кво става тука бе, баси май ката... пълни ли са леглата на 4-и километър?
96
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле абе вие толкова изпростяхте, че почнахте да каните болни хора директно от лудниците, да им се смее цяла България.
95
1
 
3
 
! Отговори
mdaa преди 5 години
Не виждаш ли брат'чед, че коментатър ми е ироничен.
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Крайно време беше!!Направо да те изрита и никога повече да не се занимавате с преподавателска дейност.
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мдааКва истина бе брадчед ?
92
5
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Един човек да излезе и да ви каже истината в очите и вие ще го обявите за луд.Аман.Ами да. В света на глупците умните ги поставят в психични клиники.*** народ.
91
1
 
8
 
! Отговори
Читател преди 5 години
До АнонименКоментарите трябва да вървят лайв, поне да ни е весела неделята!
90
10
 
6
 
! Отговори
Крайно време беше!! преди 5 години
Най-сетне някой да обясни точно и ясно за рептилите! Те са сред нас и всеки ден ги виждам, но не ми вярват! Директорката ни дори ме заплаши, че ако продължавам да разказвам за тях на учениците ми (а те са достатъчно големи, в 8ми клас) може и да ме уволни. Но истината бавно си проправя път! Алелуя!
89
7
 
10
 
! Отговори
проф. Ст.Чокерев преди 5 години
Благодаря на г-н Стамов за разгласяването на тази история. Крайно време е хората да започнат да си отварят очите и да разберат, че рептилоидните същества са тук и живеят сред нас. Също е важно да се спре разпространението на заблудата, че Земята е сфера. Земята е плоска и хората още преди векове са го знаели и са писали за това в свещените текстове от Библията, например. За съжаление, кемтрейлс сериозно нарушава способностите на хората да мислят рационално и те биват лесно и масово лъгани...
88
1
 
17
 
! Отговори
сънчо преди 5 години
Бе вие не се е**вайте с дедото ,че ако наистина е внук на змей само като се уригне ще изпепели целото студио :):):)
87
1
 
16
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Не му пострадал черепа. Чудесно! Но инвентара от подчерепната кутия, очевидно сериозно е пострадал. Пак добре че не се мисли за внук на Спайдърмен. Защо изобщо някой е решил да му дава трибуна?
86
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито журналистите, такива и гостите!
85
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май пак пуснаха лютеницата с наркотика на пазара.
84
2
 
11
 
! Отговори
Захарий Потъър преди 5 години
Аз съм внук на Волдемор, а Хърмаяни ми е родна сестра :*:*:*:))))
83
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Незабавно сменяй дилара, човек!
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по нашия Балкан много кози! Прелитат от скала на скала с изкуствени криле.