Топ 5 зодии, които търпят и най-токсичните връзки

Може да са недоволни и тъжни, но не правят нищо
6 авг 2018 17:15, Eкип на Teenproblem
1
Топ 5 зодии, които търпят и най-токсичните връзки
Снимка: Pexels

Някои зодии са прекалено привързани към партньора, за да скъсат с него, дори когато усещат, че нещата не вървят. Може да са недоволни и тъжни, но не правят нищо, за да променят ситуацията. Ето и кои са те: 

Риби
 
Те вярват в любовта. Мислят, че колкото и токсична да е връзката, нещата могат да се оправят с малко усилия, и тя да стане фантастична. Ако рибите са били с партньора си много дълго време, те ще се чувстват отдадени, ще са инвестирали прекалено много във връзката, за да оставят нещата да приключат така лесно. Но понякога няма надежда, колкото и да им се иска.
 
Рак
 
Сигурността, уютът и семейството са всичко за рака. Ако да прекратят връзка, значи да загубят тези неща, раците няма да го направят. Ако трябва тези знаци ще жертват личното си щастие, свободата, вътрешния мир, но няма да си позволят да изгубят семейство или възвожност за създаване на семейство и дом. Ще опитат да се успокоят с музика, релаксиране в природата, записване на нов курс и т.н.
 
Везни
 
Лошото при везните е, че може да станат прекалено зависими от половинката си, дори връзката вече да е отровна и да не върви гладко. Те опитват да се фокусират само върху хубавото, игнорират лошото и се правят, че не го виждат. Дори може да лъжат себе си, че нещата са добре, за да не им се налага да преживяват раздяла. Дори човекът до тях да не постъпва правилно, те се опитват да го оправдаят, защото не могат да си представят как ще продължат без него.
 

1
Още по темата: зодиитоксични връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Стамен преди 6 месеца
Всекя зодия търпи, след като обича човека до себе си.Дали за хубаво или лошо ,само един Господ знае.