Каква жена сте в любовта според избора на червило?

Какво послание изпращате на противоположния пол
2
Каква жена сте в любовта според избора на червило?
Снимка: Reuters

Кой е любимият ви цвят червило, а може би не е само един? Независимо от това дали харесвате бордо или днес сте избрали неутрални багри, вашият избор разкрива каква жена сте в любовта и какво послание изпращате на противоположния пол. Повече прочетете в следващите редове. А ако сте от тези дами, които не нанасят червило, означава, че в любовта търсите партньор, който да е мил, с който да споделяте, както и той с вас, тъй като не си падате по скритите игри.

Червено червило

Червеният цвят се свързва със страстта, енергията и действието. Когато една жена избира да сложи на устните си червено червило, тя изпраща емоционално заредени сигнали на представителите на противоположния пол. Освен това, изборът ѝ показва, че е смела, самоуверена, притежаваща сексуален блясък.

Пурпурно червило

Дамите, които харесват този цвят, в любовта се нуждаят от партньор, с когото могат да водят необичаен, стимулиращ разговор. Пурпурните нюанси подсказват, че жената е творчески настроена, личност, която е събрала в себе си сложност, но и уникалност. Такива дами винаги привличат мъжкото внимание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Цветът обикновено е индикация само за настроението на жената, но формата на червилото в класическите гилзи или по-точно начинът на нанасяне на червило върху устните е показателен както за характера, така и за темперамента на притежателката на червилото.
1
3
 
1
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
А аз се мислех за мъж !