Зодиите и любовта: Какво ви чака тази седмица?

Вижте и се вслушайте в седмичния си любовен хороскоп
7 авг 2018 22:33, Eкип на Teenproblem
Зодиите и любовта: Какво ви чака тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Ще има сериозни промени в областта на романтичните и любовни отношения през тази седмица. И, което е по-важно, могат да са както положителни, така и отрицателни. Онези от вас, които са във връзка от доста време може да решат да заживеят самостоятелно, но… заради абсолютно глупав спор може да стигнат и до раздяла.
 
Що се отнася до необвързаните Овни, те ще могат съвсем малко да скъсят разстоянието между себе си и предпочитаната личност. Освен бегъл поглед ще получат и една-две окуражаващи усмивки. За повече ще се наложи да се преборят и да се въздържат от спонтанни, често плашещи, реакции.
 
Телец
 
Когато става дума за забавления вие сте истински талантливи и изобретателни. Точно за това през тази седмица каквато и идея да подхвърлите на половинката си той/тя ще я приеме с въодушевление. Ще можете да посетите непознати места, да чуете и видите интересни факти. Част от тези занимания ще се окажат даже съвсем безплатни, което си е направо далавера.
 
Романтични преживявания ще има за всички, дори за онези от вас, които нямат постоянна връзка. Случайният флирт също е източник на романтика, но за съжаление, понякога и на меланхолия. Не прекалявайте с претенциите и усмивките със сигурност ще са повече от сълзите.
 
Близнаци
 
Любовта е крехко цвете и се нуждае от грижи. Ако мислите само за себе си и действате по инерция през тази седмица може да си навлечете сериозни проблеми. Разсеяни сте, прибързани и давате предимство най-вече на своите интереси. Закъснения за срещи, необмислени изказвания, неизпълнени обещания и други твърде неприемливи ваши действия ще отблъснат половинката ви, но когато осъзнаете какво се случва ще е твърде късно.
 
Нямащите приятел/ка няма да преживеят раздяла просто защото няма с кого. Но ако се движат в „мъглата на собствените си мисли“ така и няма да забележат, че някой се опитва да ги сваля. След което е ясно какво се случва…
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание