Не ми дреме за парите! Топ 4 на най-щедрите зодии

Кои знаци предпочитат хората пред материалното?
8 авг 2018 08:30, Eкип на Teenproblem
9
Не ми дреме за парите! Топ 4 на най-щедрите зодии
Снимка: Pixabay

Рак 

Ако преминавате през труден момент, приятелите ви зодия рак ще са тези, върху чието рамо ще може да поплачете, без притеснение. Сърцето им винаги е широко отворено. Дори самите те да не са в настроение в даден момент, никога не биха могли да обърнат гръб на човек, който страда и се нуждае от любов и приятелство. Може и графикът им да е натоварен, в животът им да се случват много объркани неща, но този знак пак би поставил вашите проблеми над своите. Тяхната щедрост се изразява в подкрепа и съчувствие, и е най-искрената. Винаги ще са до вас и ще ви утешават.
 
Лъв
 
Лъвовете са познати с това, че обичат да са център на внимание, но често се забравя, че те имат способността и да превърнат всичко около тях в нещо магично и оптимистично. И дори не очакват да им благодарят за това. Лъвовете, като лидери, помагат на другите да излязат от черупките и да покажат истинската си същност. Организират страхотни и незабравими екскурзии и събития за приятелите си. Дори да са много заети и да им се наложи да изхарчат много пари, пак ще изберат да направят запомняща се изненада за близките си. Ако ви е скучно, лъвът веднага ще се притече на помощ със свежи идеи и подаръци.
 

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
До 4 преди 7 месеца
Добре де,като не съм добре защо Дева ще става за първи път баща на 38г.работи добра и стабилна работа.Но няма да купи на отрочето си количка,кошарка....все необходими неща а ще ремонтира старите на племенниците си да ги ползва?Ай стига това на първо четене да не говорим,че има спестявание и прочие.И другото при тях важи максимата:"Няма пари,няма любов" в случая на Девата няма дори разбирателство.А и да беше един мъж Дева с това описание ще кажеш съвпадение!
7
2
 
8
 
! Отговори
Дева преди 7 месеца
Винаги сме готови да помогнем докато мърморим , ама не и за пари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Рак щедър?! Ако сте в беда - да, ще ви спаси. Но така да хвърля пари като един Лъв в порив на щедрост е все едно да видите бяла лястовица. Девите също са стиснати, и постоянно зорко дебнат за нови и нови източници на пари, откъдето да забозаят.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На рак и дева да не им дреме за парите?
Вие какво общо имате с астрологията? Моля, пишете за атомна физика - повече ще налучкате вероятно. Не се занимавайте с неща, от които бъкел не разбирате.
4
4
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 7 месеца
Ти не си добре
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само за Лъва е вярно и това е щедрост от суета обикновено. Другите три са на моменти, което не ги прави особено щедри.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нищо вярно няма. Измишльотини.
1
7
 
25
 
! Отговори
Да бе да преди 7 месеца
Мъж Дева е най стиснатото човешко същество!