Ретрограден Уран в Телец - какво ни очаква?

Влиянието на Уран обичайно създава нервно напрежение
1
Ретрограден Уран в Телец - какво ни очаква?
Снимка: pixabay

Напоследък много се говори за планетите в ретроградно движение и то като за нещо страшно, предизвикващо огромни бедствия. Всъщност, не е точно така. Ефектът е двояк. Ще има и положителни последици, ще има и отрицателни.

Уран е планетата на фантазията, интуицията и резките промени. Ретроградното ѝ движение въздейства върху усещанията, начина на мислене и оценката за обективната действителност.

Той тръгва в ретроградно движение на 08.08.2018 г. в зоната на знака Телец и ще продължи до 06.01.2019 г., като през това време Уран ще премине в знака на Овена.

Влиянието на Уран по време на ретроградното му движение ще е положително за знаците, с които той е в противоречие, а именно Телец, Рак и Лъв. Забележете, че става дума за един земен, един воден и един огнен знак, което има своя дълбок смисъл.

При нормални условия Уран фактически по никакъв начин не помага на представителите на тези знаци. Напротив, предизвиква състояние на меланхолия, несигурност, обърканост.

Ретроградното движение ще се отрази положително на самочувствието на хората със зодия Телец, Рак и Лъв, те ще са в стабилно душевно равновесие. Интересите им ще се променят, ще се ориентират към нови, неприлагани до момента занимания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
6
 
! Отговори
по-точна прогноза преди 5 години
Огромни проблеми за всички знаци, които вярват в зодии! Цялостно обръщане на парадигмата! Много лошо! Кармична предопределеност! Най-добре да скочат от някой висок етаж та да не пречат, така и така са ретроградни и нема да се оправят