Според зодията: Кога ще сключите брак?

Всяко момиченце живее с любимите си приказки
8 авг 2018 20:56, Иванка Гъркова
8
Според зодията: Кога ще сключите брак?
Снимка: pexels.com

Всяко момиченце живее с любимите приказки и мечтае да срещне принца от сънищата. Пораствайки обаче разбира, че реалността е съвсем различна – той не идва на бял кон и трябва да минат години, за да го срещне. А колко е нужно да чака, за да мине към по-сериозна стъпка?

Интересно е колко са различни отделните поколения. Докато нашите майки са се омъжвали на 18-20, сега момичетата на тази възраст имат съвсем други планове. Да не говорим, че много жени на 30 и повече дори нямат връзка, камо ли желание за сватба. Бракът не е за всеки. Според специалистите по астрология, някои знаци от зодиака се влюбват и сключват брак рано, докато на други им е писано да си поживеят и да направят това по-късно.

Ето кога и как всяка зодия взима решение за женитба:

Овен

Тази зодия се слави със своята спонтанност и целеустременост. Хората със знака Овен са сериозни и държат на думата си. Много вероятно е да се обвържат твърде рано и да имат дългогодишна връзка, която да продължи в брак. Според астрологията, Овните ще се оженят още на 20.

Телец

Земен и практичен знак, който често е заслепен от своята голяма амбициозност. На практика Телецът е готов да сключи брак на средна възраст, но не и ако точно в този момент кариерата му процъфтява. Повечето Телци взимат решението да се обвържат за цял живот между 25 и 30-годишна възраст, но държат да са се устроили и да имат някаква репутация на работното място.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж овен през март е много великодушен човек. Обоснове те се жена овен или мъж.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овен съм и съм на 36 и още не съм....нямам и намерение :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овен, аз се сещам за Гинка Сметката от Разград, която се ожени по сметка на около 26 и сега се дармони наред. За Козорох е вярно, за Стрелец не
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овен да се ожени на 20 ?:)))) Някой не си е написал домашното . Аз на бърза ръка се сещам за 4 *** овена всичките се ожениха след 30