Ти си роза, ти си... Кое е вашето цвете според зодията?

Вижте какво ви отива спрямо зодиакалния знак
8 авг 2018 12:15, Eкип на Teenproblem
2
Ти си роза, ти си... Кое е вашето цвете според зодията?
Снимка: Pexels

Овен - Лотос 

Овните са много страстни. Сърцата им са пълни със съчувствие и любов. Намират доброто, дори в най-лошото и се опитват да разбират другите, а не да ги съдят. Оцеляват и в най-мрачните дни и тежки ситуации, и точно като лотоса, израстват най-много, когато са в калта. Знаете поговорката: "Без кал няма лотоси".
 
Телец - Лале
 
Те са весели и цветни хора, които държат на връзките и отношенията. Притежават много позитивни качества. Инати са, но техният инат е полезен - така се борят за каузите си. Чувствителни са и показват най-добрите си качества и красотата си, чак когато са убедени в човека до тях, точно както лалетата разтварят чашките бавно и невинаги.
 
Близнаци - Орхидея
 
Позитивни по природа. Оптимисти са, сияят от щастие и винаги намират решение в сложните ситуации. Имат свежи идеи. Имат способността да заразяват другите с оптимизъм и са точно толкова красиви и грабващи вниманието, като орхидеите.
 
Рак - Роза
 
Добри души, раздават много обич и искат да виждат другите усмихнати. Казва се, че сърцето им е златно. Самото им присъствие в живота на някого, може да направи живота на този човек по-слънчев. Розата е символ на любов и топлина, това напомня за раците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тъпо ...
1
1
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Ти си роза, ти си... и на снимката лалета. Страшни сте, нема що.