Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
15
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е част от програмата на Джopдж Copoc и гocподарите му, за депопулация на населението...
7
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ерата на високите технологии това е горе - долу нормално!Едно време на село, като се стъмни, няма какво да правиш, и награбваш жената колкото и да ти е омръзнала, ама то цялото това развлечение продължава 10 - 15 мин. и после пак се чудиш какво да правиш!Сега с тези айфони, смартфони, таблети, интернети, фейсбуци и пр., всеки си има занимавка и 15 - минутното развлечение остава на заден план
6
3
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
За добро или за зло, лека-полека настъпва ерата на асексуалните човеци.
5
4
 
5
 
! Отговори
армениския поп преди 5 години
колко жалко.....
4
3
 
83
 
! Отговори
Куманиз преди 5 години
То ко да ти се прай секс, като всичко опира до пари. Една мацка да изведеш ше потрошиш повече пари от дневната ти надница. А храна, а дрехи, а режийни?! А жените ги научиха, че трябва да си баровец и нон-стоп да трошиш пари по тех, ей такива "невинни" предавания като това на Галка "На кафе". Само некви чалгарки с по 300 развода ти ги навират. И не само в БГ е така, а и на запад е същото. Всичко се прави умишлено и егоизма се насърчава, че картинката да е пълна.
3
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените имаха невероятна власт над мъжете по време на предишните поколения. И злоупотребяваха с нея по всякакви ужасни начини.Имам лоша новина за тях:Това време май свърши.
2
33
 
16
 
! Отговори
Учен преди 5 години
А защо младежите трябва да се интересуват от секса ???????? За да могат като общество да бъдат по лесно манипулирани ли ?Младото поколение вече излиза от калъпът в който трябваше да стои формиран,и тези следващите ще бъдат буквално неуправлявани.Те ще имат по високи от материализма цели,вече се раждат знаейки всичко,и прозирайки фалшивата световна политика.Те се раждат вярващи в Бог,и отричат религията в каквато и да е форма.А вие за сексът ли питахте ? Ами сексът е първият от ,,Седемте Гряха''
1
7
 
47
 
! Отговори
52302 преди 5 години
По-страшно е, че изобщо не научават какво е нова любов.