Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Жените наказвали умните мъже заради глупаците, а при мъжете, феминизирани или не, как ли е?! Три килограма добре узрели сини сливи, почистени от костилките, с половин чаена чаша захар и половин кафяна чаша оцет се пекат до сгъстяване във фурната(около два часа на 180 градуса), стръкче индрише и... в красиви бурканчета с винт за зимата:)
267
5
 
5
 
! Отговори
На жена вяра никога преди 5 години
До 270, 267. И двамата сте прави. Разбирам го пича от 264. Иска любов, гадже с което да го направят. Освен ако не ти тежи като комплекси търсете подходящата. Няма лошо. На повечето обаче им тежи и им става съответно все по трудно и трудно да се отпуснат пред жена. Така че не е края на света ако си платиш. Даже може би е по- добре. Това ще ти даде някаква увереност. С гадже рискуваш да вложиш много време, пари, нерви и накрая да останеш с пръст в ръка и разбито сърце.
266
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Направих мармалад от сини сливи. Някой рецепта нещо да иска от феминизираните мъже:)
265
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФЕМИНИЗМЪТ съсипа жената. А феминизираната жена е враг на народа и човечеството, защото тя е разрушила женската си чест и мисия, за която е създадена- да бъде жена, съпруга, майка на няколко деца, баба, прабаба. ФЕМИНИЗМЪТ е враг на самата жена.
264
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Асен Хасанов" Единствено ако Европа приеме мюсюлманската вяра"Европа за голямо съжаление, иска да бъде ислямски халифат. ЕС няма нищо общо с онази Християнска Европа, която е ценяла Християнската Вяра и Морал, онази Европа, която се крепи на Християнския морал, който учи повечето от миряните да бъдат семейни с много деца, а тези миряни, които искат да бъдат монаси- да бъдат в целомъдрие и трудолюбие в Христа Бога. Днешната Европа е ЗА феминизма, содомията, абортите, арабите, толерастия
263
2
 
1
 
! Отговори
До 267 преди 5 години
Какво предлагаш ти самия да се лиши о тдевстноста си и другите девствени млади и стари мъже с *** ли ами ако не искат ***
262
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сексът е с цел, пълнолетните хетеросексуални двойки ( от мъж и жена) да създадат свои деца. Когато мъж и жена се обичат, искат да докажат любовта си и искат да имат деца, те имат полов акт. Когато мъжът и жената искат да се чукат, но не и да имат деца- то техният секс / полов акт не продобива смисъл. За съжаление, малко са тези двойки , които искат и обичат деца, и когато правят секс, го правят с цел да имат деца и да им се осмисли живота.
261
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази статия ми хареса,самото наличие на толкова коментари по нея показва,че хората не са безразлични към секса,макар всеки да го разбира по своя си начин,не зная колко обаче от нас тук са млади,но нишката по която е темата си е интересна
260
3
 
4
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До До 264 266 Ааа, това време душа за душа по горичките отмина отдавна.Сега е с пари.Почти всички "работодатели " си смениха жените с млади любовници.Времената се менят.
259
2
 
1
 
! Отговори
До 264 преди 5 години
50 100 кинта ако си безрабтен откъде а и ти нал иси девственик девственика сиг иска гадже а не ***
258
3
 
2
 
! Отговори
До 261 преди 5 години
Ти ще си стериализиран ***/чко а за жените разбират само от шпаги в дупките
257
9
 
7
 
! Отговори
На жена вяра никога преди 5 години
С едната ръка прави каквото прави (на мой приятел), а с другата ръка държи телефона и обяснява колко много обича приятеля си. Тру стори мда. Разказа ми го моя приятел ест. Чак и обърнал един шамар да престане да говори с другия и да продължи с оралната любов. Не ми говорете за жени. По- добре ми е сам. До девствениците. Абе хора. Какво ви става? То не е трудно да си намериш жена за секс. Отваряш ало бегето. Оферти за 50-100 кинта колкото щеш. Леки жени под път и над път...
256
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените ще бъдат подчинени с груба сила
255
13
 
8
 
! Отговори
Асен Хасанов преди 5 години
Жената трябва да бъде контролирана с шамари, така е правдиво.
254
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лел, колко *** коментари... Трябва да има стерилизация на глупаците, че става страшно ...
253
15
 
4
 
! Отговори
Асен Хасанов преди 5 години
Единствено ако Европа приеме мюсюлманската вяра, нещата ще си дойдат на мястото и жените ще бъдат вкарани в правия път... Дори самите жени подсъзнателно искат това, жената желае да бъде подчинявана с груба сила, такова е женското ДНК...
252
2
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 242 Ти пиши за теб как сиСъс секса. За приятелите е ясно.
251
6
 
4
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Глупости.Че младежите само за секс мислят.Не са се затичали да работят.
250
3
 
2
 
! Отговори
Психар преди 5 години
До :)245Освен това от толко порно в нета, вече жените коло тях не ги привличатХахахахаахахахааааа, много правилно. С изключения де :))))))))))))
249
7
 
10
 
! Отговори
НАПИШИ КОМЕНТАР преди 5 години
Откакто сукърбърг създаде фейсбука, отношенията между хората тотално се прецакаха, най вече жените придобиха нереална представа за живота и взеха да летят в облаците.