Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
2
 
3
 
! Отговори
fs преди 5 години
Demografska katastrofa,napulno obmislena i umishleno predizvikana
287
6
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
За младежите разбрахме, но кажете и за девойките интересуват ли се от секс?
286
9
 
4
 
! Отговори
До 297 преди 5 години
Повечето жени са *** за парите така,че нищо им няма
285
8
 
5
 
! Отговори
На жена вяра никога преди 5 години
До 288 "Като гледам коментарите в тая тема ми се струва,че е по-добре да си жена от колкото мъж .Едните си живеят живота а другите гледат да оцелеят месеца."Така ти се струва.Тези които "си живеят живота" всъщност си продават тялото и душата на някой богаташ. Който после им връзва синджира и ги покровителства във всяко едно отношение което би могла/могъл да си представиш.И после до края на живота си тази жена страда. Защото зависи пряко от мъжа си и няма право на глас.Това се случва...
284
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
С гасена вар се прави рачелът, който е замествал захарта навремето. Бабешка работа. Тая със сливите не се е таковала скоро, както казва един непознат.
283
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените си гледат интересега намират мутра с пари обаче мутрата с пари накрая я застрелва и като я застреля после ако оживее се оплаква или въобще не оживява
282
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените гледат да се хванат за някой богаташ и да му взимат колите имотите и пари и да е мутра .Прекалено алчни са за да се занимават обикновените слаби мъже безработни или работещи или пенсионери .Когато намалят алчността си и зарежаят мутрите тогава ще се занимават обикновените слаби мъже с тях
281
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една кукла на мъжа му решава проблемите а на жената една мъжка кукла и решава проблемите също
280
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стотици коментари всички искат секс само дето секс има само за жените затова видите ли жена бягайте далече
279
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам коментарите в тая тема ми се струва,че е по-добре да си жена от колкото мъж .Едните си живеят живота а другите гледат да оцелеят месеца.
278
2
 
3
 
! Отговори
До 285 преди 5 години
Остави кординати ако си нямаш приятел да ни направиш хора
277
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Четете "Възвишено и земно", няма такива ***, будисти, грънци! Късмет ви пожелавам!
276
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 274Освен ако някоя решителна и не мързелива женичка не те хареса и не реши"да направи човек" от теб. Случват се и такива неща.
275
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 275Чак започнах да се облизвам, може и да го направя този специалитет от сини сливи.Напомни ми нещо, което правеше моята баба, Бог да я прости. Но освен сливите в бурканчетата имаше и парчета хрускаща тиква, големи колкото локумчета. Баба ги наричаше "стипосани" и споменаваше, че се правели с гасена вар. Не знам рецептата. Някой знае ли я? Беше страшна вкусотия!
274
4
 
5
 
! Отговори
До 274 преди 5 години
Мъжа винаги може да стане мъжка *** и да взима пари от жените за секс с тях варианти колкото искаш но масово жените са материалистки и гледат парите и мутрите ако си слаб и безработен няма да намериш жена.
273
6
 
1
 
! Отговори
До Елиз преди 5 години
Аз съм нормален мъж и търся връзка ако оставиш кординати може да се запознаем не говори за всички мъже всеки е различен
272
7
 
17
 
! Отговори
Мъж до Елиз преди 5 години
Ожених се млад за приятна и обикновена жена. Изкарвам много пари, тя работи на половин работен ден, грижи се за децата (жертва кариера заради тях), децата пораснаха тя продължава с обикновената работа и грижа за къщата. 25 години брак, никога не съм и изневерил и има голяма топлина и уют между нас... Не всички мъже са *** и жени усойници.
271
4
 
7
 
! Отговори
Ами! преди 5 години
До Така еВ това отношение нищо не се е променило.Навремето, през соца, е имало майтапчийски пословични изрази относно мъже, които забогатяват или се издигат в служебната йерархия:"Нова кола - нова жена";"Нов пост - нова булка";"Нов апартамент - нова, по-млада жена" и т.н.
270
11
 
11
 
! Отговори
Елиз преди 5 години
Не съм алчна.Запознах се с мъжа си на 24, караше стар форд и заплатата му беше малко по-ниска от моята.Влюбих се в него, обикнах го. Оженихме се след 6 години и имаме 2 деца.Парите не са били проблем и никога не съм търсела мутра с пари, защото исках по любов да се омъжа, бях достатъчно умна и сама да си изкарвам пари.Сега не съм вече с него. Той е с пари, смени колата и си намери нова жена.Аз останах сама, с децата.И не, не съм дебела, нито грозна.Мъжете пет пари за постоянство нямат.
269
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мерсим за рецептата но ако имаме предвид темата по-горе то сливите ги предпочитаме пресни,а продукта за който говориш може след това на филийка :-)