Вече не го обичате. А как да му кажете?

Неприятна задача, която обаче не бива да отлагате
12 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
51
Вече не го обичате. А как да му кажете?
Снимка: pexels.com

Любовта е прекрасна, но не винаги е трайна. Това се отнася по-точно до процеса на влюбване и привличане. Не са много двойките, които се радват на страстни и хармонични отношения десетилетия наред и по тази причина ставаме свидетели на много разводи и раздели. Да, след няколко години страстта и тръпката по всяка вероятност ще изчезнат и тогава остава обичта, приятелството и уважението, които свързват двама души.

Ако сте в напреднала възраст, това може у да ви е достатъчно, но ако сте в разцвета на силите си, вероятно ще искате да си намерите нова половинка, която да ви носи пеперуди в стомаха. И все пак имате история с човека до себе си и разговорът, в който му обяснявате, че не го обичате повече, ще бъде тежко и неприятно изживяване. Не отлагайте! Има няколко начина да се разделите.

1.    Дългият подход

Постепенно се дистанцирайте повече и повече. Спрете да правите секс, карайте се и спорете с него постоянно. В началото ще прави опити да оправи нещата, после сам ще започне да иска тази връзка да приключи. Така вие няма да изпитвате вина.

2.    Нека той ви намрази

Някои дами разсъждават, че е по-добре той да страда от гняв, отколкото от това, че е зарязан. Те самите сякаш искат да се самонакажат, че не обичат половинката си и затова го карат да ги намрази. За целта, знаейки слабото му място, атакуват директно там. Някои дори стигат до изневяра (истинска или измислена) и после си признават с идеята партньорът им да ги зареже. Причината е, че в гнева си той няма да има време да се самосъжалява, което неминуемо ще се случи, ако просто му кажете в лицето : Не те обичам.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Аз пък си помислих, че заглавието е за Бате Бойко.
9
3
 
7
 
! Отговори
БеГе Мутра преди 5 години
"Вече не го обичате. А как да му кажете?"Намерих си по- богат и оборотен. Вече не си ми нужен. Чао!Кратко точно ясно
8
3
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
Тцъ,никога не се запитвай защо те е залюбила - нито пък защо те е разлюбила,следвай инстинкта си,анализите объркват - бъди Винаги готов за раздяла - не мисли че ти е Дадена завинаги - това е Начинът...
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VТака разсъждава само лигльото, който от малък е научен да мисли, че всички са му длъжни и че когато нещо не става така, както на него му е най-удобно и най-приятно, значи някой друг е виновен!
6
6
 
14
 
! Отговори
№6 го каза най-точно преди 5 години
В една връзка винаги има двама ...Първо да се запита какво е направил, за да го разлюби тя - ето този въпрос трябва да си зададе най-напред мъжът, ако изобщо го интересуват чувствата на жената до него. Защото в повечето случаи той е с нея от интерес или по навик. Може да се разгневи, когато тя му каже, че иска да се разделят. Но този гняв е продиктуван на първо място от това, че трябва да си развали рахата. Чак след това идва нараненото мъжко самолюбие.
5
3
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 13И кое е невъэможното, че да го направя и АЭ
4
14
 
14
 
! Отговори
V преди 5 години
Всяка жена е куурва. Заложено е в софтуера ви. Човек мисли и на подсъзнателно ниво. Даже при жените почти няма осъзнато мислене. Това също е част от програмата. Нали трябва да ви излъжем. Софтоериста си знае работата не го мисли 😉 И ние не сме цвете, ама понего осъзнаваме.
3
3
 
10
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
"Любовта е прекрасна, но не винаги е трайна"!!!Който е писал това или го мисли за правилно е абсолютен *** непознаващ истинската любов. Привличането е временно, а любовта е вечна.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
може и с едно изречение - на Живко фи-то му е...
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За к____те няма ценности. Всичко е изродено. Семейството не е игра. Който не му харесва да не създава. Който го създаде да е завинаги. Докато смъртта ни раздели. Оборотни дами на стари години остават самотни нещастнички. Виждам го с очите си. Вече не са нужни на никой мъж. А и всичко се връща на този свят.