Зодиакални знаци – как бягат те от реалността?

Какво помага на зодиите да не мислят за проблемите?
12 авг 2018 11:30, Ивета Иванова
0
Зодиакални знаци – как бягат те от реалността?
Снимка: Pexels

Овен 

Трябва им физическа дейност, за да се разсеят от драмите. Обичат да плуват, да играят баскетбол или футбол. Изобщо - колкото повече спортуват, толкова по-заредени се чувстват и спират да мислят за проблемите. Чрез тренировките се отделят ендорфин, който се смята за хормона на щастието. Много са импулсивни и понякога може в яда си да се наранят и да завършат в болница или в затвора.
 
Телец
 
Когато искат да избягат от действителността, телците се махат от всички социални мрежи, изключват си телефона и просто си пускат сериали или филми. Те не искат да се занимават с нищо, свързано с техния живот и затова се потапят в чуждия, дори измислен живот. Съпреживяват проблемите на героите. Това им трябва, за да се успокоят.
 
Близнаци
 
По принцип обожават да говорят и да общуват с различни хора, но когато искат да се махнат от реалността, те млъкват и започват да медитират. Трудно се успокояват и им трябва много време, докато успеят да се съсредоточат върху медитацията. Искат просто да си върнат енергията и да възобновят силите си.
 
Рак 
 
Най-доброто лекарство за раците е музиката. Те слагат слушалките, надуват звука и слушат любимите си песни. Тъй като са много емоционални, музиката ги докосва и им помага да се чувстват по-добре. Ако отидат на концерт или музикален фестивал - веднага се отпускат. Там има неща, които им харесват - талантливи музиканти и хора, които споделят техния вкус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари