Зодиите в неспирен конфликт (II част)

Вижте и доказателствата в отношенията на звездите
12 авг 2018 19:32, Екип на Tialoto.bg
0
Зодиите в неспирен конфликт (II част)
Снимка: pexels.com

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle. Вчера ви представихме първите шест зодии, ето характерното и за останалите.

Везни

Представителите на тази зодия се отличават с дипломатичност и добродушие. Те са под контрола на Венера (като Телец), която формира жаждата за красота и им помага в творчеството и изкуството. Заслужава да се отбележи, че поради тяхната честност и вътрешна свобода, Везните намират общ език с почти всички знаци. Най-често имат проблеми в комуникацията с Овен – опозиционния знак на Везни. Пример за звезден сблъсък са Лина Хийди (Везни) и Джером Флин (Овен), познати с ролите си на Церсей и безмилостния наемник Брон от „Игра на тронове“. Двамата са имали и романтична връзка, но след раздялата им се разминават със студенина. В договорите на двамата актьори е посочено, че всички сцени в сериите трябва да бъдат поставени по такъв начин, че Лина и Джером да не са в една и съща стая.

Скорпион

Природният магнетизъм, високата сексуалност и издръжливост правят представителите на тази зодия едни от най-атрактивните в зодиака. Те се открояват и като най-амбициозните. Зад тях стои Плутон, най-мощната планета, която им помага да доведат до края всяка своя цел. Любопитното е, че най-трудно те общуват с хората от собствения им знак. Един от най-ярките примери е връзката между Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс, която бе на показ пред целия свят. Режисьорът на емблематичния им общ филм "Тетрадката“ – Ник Касаветес, издаде интересни подробности около техните отношения и как още в началото на връзката им те не се понасяли. „Крещяха си всеки ден на снимачната площадка, а цялостното заснемане на филма премина под постоянните им скандали“, заяви преди повече от три години режисьорът. Според разкритията на Касаветес е имало момент, в който Гослинг буквално е пожелал да изгони Макадамс от филма и тя да бъде заменена от друга актриса.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари