Познавате ли собствената си зодия...

Дори и да не вярвате в астрологията
16 авг 2018 21:15, Теодора Драгоева
10
Познавате ли собствената си зодия...
Снимка: pexels.com

Ако сте практичен човек, който вярва само във видимите неща, може и да не съгласни, че планетите влияят на живота ви. Има обаче някои неща, които е добре да знаете за своя зодиакален знак, дори да не вярвате в астрологията.

Всеки човек има свободна воля и нищо във Вселената не може да предвиди резултата от действията му. Все пак, ако знаете повече за зодията си, това може да ви помогне или да ви улесни в даден момент от живота ви, показвайки ви някаква светлинка в тунела.

А ето и какво е важно да знаете за своята зодия:

Овен: Той иска прошка, а не разрешение

Хората, родени под този знак знаят какво искат и как да го получат. Те са лидери с приключенски дух и огнен темперамент. Те са страстни любовници и добри приятели. Те са супер активни и се движат бързо и агресивно през живота. Понякога скоростта им е твърде висока и им навлича неприятности и беди. Дори тогава обаче те не са склонни да искат разрешение, защото знаят, че накрая всичко ще им бъде простено.

Телец: Той постига щастието с търпение

Ако познавате човек, който да умее да печели всяко състезание и то сякаш случайно, то това е човек от зодия Телец. Тези хора привличат щастието с упорството си и със своята настойчивост. Те обичат да се отдават на лукса, но някак си винаги намират начин да уредят разходите си, направени по време на пътуването им до Хаваи. Телците са лоялни и отговорни. Те са чувствени, успешни, разумни и доста балансирани като темперамент.

Вижте за другите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
месара преди 5 години
аре стига с тия звездобройци бе!!!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бухахаха ха! Козирога бил "най- добър във всичко.!"В лъжите в изневерите в мръсотията да ви играе ку р в а ч к а т а да страдате. Така се храни от кефа, който изпитва когато вие вече започнете да линеете и ви е разболял. Това е най-нишото същество.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново не сте на прав път. Нищо общо с астрологията. Омесили сте зодиите и сте направили качамак според това, което ви се иска.
3
0
 
3
 
! Отговори
Стрелец-жена преди 5 години
Дрън-дрън та пляс....пълни глупости...
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма проблем да се изпраскате едно хубаво със стрелец и да му теглите дълга майна и качествена. Няма повече да ви потърси и да страда по вас. След има няма е с друга жена.
1
0
 
6
 
! Отговори
Да, ама ... преди 5 години
Най-големият лъжец и измамник, когото познавам, е от зодия "Водолей".