Зодиите, които постоянно критикуват себе си, са...

Едните осъждат околните, а другите не искат да ги наранят
16 авг 2018 20:21, Ивета Иванова
8
Зодиите, които постоянно критикуват себе си, са...
Снимка: Pixabay

Дева

Девата е знакът, който най-често осъжда околните. Но не само тях, тази зодия много често съди и себе си за постъпките си. Трудно приемат своите недостатъци и какви хора са всъщност. Прекарват часове, седмици, дори месеци в търсене на себе си и ненавист към някои свои качества. За тях това е един малък ад, но рядко позволяват другите да го видят.
 
Везни
Съвестни са и не искат да наранят другите. За тях хармонията е важна. Опитват се да забравят за лошите си помисли, но не се получава винаги. Склонни са към философстване и често се вглеждат във вътрешния си свят. Понякога се самосъжаляват и укоряват за свои постъпки. Но и те го крият. Не се мислят за перфектни. Но точно това ги притеснява, защото по принцип искат всичко около тях да е перфектно. Понякога са жестоки към себе си, което води до тревожност и здравословни проблеми.

Останалите две зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
6
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Така е, така е. Критични създания сме девите, започвайки от себе си. Но и супер организирани, ако например ми се налага да работя за не особено организиран човек, който трябва да е по - организиран от мен - напускам, знам че няма да издържа да влача такива дълго. Знам ли - тази лична критичност превръща девите в забележими същества, вниманието към всеки един детайл издават Девата. Не сме лесни за общуване - факт.
6
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Тези двамата ги наблюдавах дълго. С единия се познаваме още от предучилищна възраст, а родителите ни са се познавали още преди ние да се родим. С другия бяхме в една компания по време на следването и малко след това. Можеш да вярваш на това, което написах - доказаха се не веднъж, в различни ситуации.За останалите "Везни", които познавам, мога да кажа предимно хубави неща, включително за един друг "Везни", когото също познавам още от детските си години.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раци те могат да се самоизядат, ако нещо не им е перфектно. Просто са перфекционисти. Във всичко са така и летвата им е много на високо целта трябва да се постига при всички обстоятелства. Много са прецизни точни в действията си. Знаят какво искат и как трябва да бъде за тях е важен крайния резултат. Ако са доволни от себе си, това означава, че всичко е направено както трябва.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раците са описани много точно.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам двама "Везни", които нараняват доверили им се хора. Правят го, без да им мигне окото, само и само да си осигурят спокойствие и да се изплъзнат дори от най-дребна отговорност. Познавам и други хора от същата зодия, които не са такива патологични тепегьози и егоисти. Изглежда, че за особеностите на характера не само зодията има значение.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Струва ми се, че авторите смесват понятието критика с многословие по повод собствената личност или с раздвоение на съзнанието. Който се критикува искрено, взема мерки, прави промяна. И четирите зодии са невротични, вярно е.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито една дева никога не е критикувала себе си.Слънцето-да Космосът-да ,течението на реките много често.Всички около тях-винаги и естествено.Но себе си?! Как един разумен и трезвомислещ човек като тях би могъл някога да критикува съвършенното съвършенство?Това е по-невероятно отколкото Луната да е направена от сирене.Ама моля ви се.Те никога не бъркат просто другите ги подвеждат.Ако не са другите което е невъзможно по-принцип то са обстоятелствата...Виждал съм бая Деви.Всичките са едни и същи.