Кои зодии са най-завистливи? Отговарят астролозите

Завистта е малко по-пасивно чувство от ревността, но...
17 авг 2018 20:10, Теодора Драгоева
56
Кои зодии са най-завистливи? Отговарят астролозите
Pixabay

Завистта е малко по-пасивно чувство от ревността, но обикновено хората, които изпитват първото чувство могат да се превърнат и в едни истински ревнивци. И двете негативни чувства мотивират човек да предприема действия, които обикновено са против здравия му разум. 

Ако ето и кои са най-завистливите зодиакални знаци, според повечето астролози:
 
1. Телец
 
Телците са материалисти. Те обичат да притежават красиви и скъпи вещи, да си почиват на скъпи курорти и да се хрантя в гурме ресторанти и ги боли, когато другите хора имат тези неща, а те ги нямат или не могат да си ги позволят. Всъщност, именно завистта може да амбицира  Телеца и да го направи по-конкурентен, което е добре в неговия случай, защото иначе той е мързелив. Желанието за удобен и луксозен живот обаче, го мотивират да работи.

2. Дева
 
Девите са склонни да завиждат на онези, които изглежда че имат всичко в живота. Социалните медии могат да засилят завистта на Девата, защото все ѝ се струва, че животът на познатите ѝ е по-съвършен от нейния. Девите понякога са супер критични към другите и това също може да е породено от завист. Представителите на този знак се ядосват, че работят толкова усърдно, за да имат перфектен живот, а по-малко достойни хора се справят по-добре от тях.
 
3. Козирог
 
Козирогът наистина не иска да завижда на другите, но понякога завистта се прокрадва в сърцето му, когато някой се окаже, че е постигнал успеха, за който той е мечтаел и се е трудил усилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Аман от злоба хм преди 5 години
не ги и отразявам няма време за глупости в живота имс по важни неща не състезания зависти доказвания дела на плътта насилват те и незнаеш кой това е повече от завист а кои го правят жална им откачалки такива не насилвам никой много добре знаят какво и защо го правят това е страшно лудитр ,,се увеличават,, не говоря за ,,жертвите,, а за откачалките от ада хм
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не обичам завистливи мъже и жени.
31
2
 
0
 
! Отговори
все ми е тая преди 5 години
завиждат ми на мен чак сега го осъзнавам аз на тормозя никой не ме интересува затова
30
0
 
1
 
! Отговори
алал преди 5 години
доказва че е нещо а незнае че е нищо делата говорят повече отдумите нс нагли безкруполни ,,добри бабички,, на тебе дърта змия такава в ада
29
2
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
И аз съм козирог, преди години имах гадже риби и все ме питаше защо не съм завистлива и озлобена след като съм нещастна. Получаваше се много идиотско, като виц. Разделихме се доста бързо, но все още ми е малко смешно като го срещна.
28
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
..интересно..да искаш да ти завиждат е елементарно и несериозно..и както казах завиждат ми ,но не ми е приятно даже напротив..а ти с тези разсъждения типично за козирога проявяваш желание за превъзходство на което аз като стрелец ще се усмихна снизходително..Лека вечер.......22
27
1
 
2
 
! Отговори
не ме интересува преди 5 години
някои усърдно се стараят да ти е гадно български номера ами оставете хората на мира не сме ви длъжни и виновни с нищо изпъквайте си във вашите очи аре баста някои си заслужават отношението и епитетите гледай си работата нали си на работа не на конкурс за гаднярство от народното събрание и медиите разкарайте се не ме интересувате всеки се бори а вашата борба е да се дказватевсек ден че не сте добре бабички изкуфели
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завистта, ревността, отмъстителността... са елементарни чувства, изпитвани от елементарни дребнави хорица.
25
2
 
1
 
! Отговори
Божии закони хм преди 5 години
всеки си гледа в паницата енергия не за зависти енергия да се радваш че има нещо в паницата ти доволни винаги и благодарни пък добрини очакваме от това което сеем сееш добро жънеш добро отношение и така така ха
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм козирог и не мога да се сетя да завиждам на на някого за нещо. Но щом сте казали, че сме отявлени завистници, може би искате да ви завиждаме.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаш хубава прятелка ще ти завиждат. Добра работа ще ти завиждат получаваш хубави пари. Ще ти завиждат. Защото мъжете колкото са солидарни един с друг, толкова си подлагат "динени кори." Ако може да ти вземе поне гаджето.. поне и да изкарат някой лев повече от теб. Явно ти не осъзнаваш, какво имаш.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..това което ми прави впечатление,че обикновено на мен ми завиждат.Аз почти не изпитвам такова чувство..просто няма за какво да завиждам на другите...а да -стрелец съм..
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако разчитате на зодиака да ви насочи, трябва да сте егати социалните загубеняци. Въпрос на елементарна интелигентност е първо да опознаеш този, за когото говориш, а не да си правиш изводи от това каква зодия е. Има много завистливи хора от всички зодии. И има защо да са такива. Хората, които си знаят цената и които знаят каква е цената на другите, не завиждат. А повечето не струват кой знае колко. За какво да им завиждаш точно?
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друг случай естеството на работа в дадена фирма изиска от работниците крайни положителни резултати в продажби. Продават чорапи и ***. Колкото повече *** и чорапи се продават от определените хора, толкова повече хората стават ценни за фирмата. И започват да се забелязват от шефовете. Но това на бригадирката не и харесва тя трябва да е отгоре не някой друг. И възпрепятства умишлено работата на работниците.
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случка мъж и жена в Пикадили, сега е вече Фантастика. Жената пазарува, защото е рожденичка. Вижда се, че са във връзка той я пипа по дупето целува по средата на магазина. Стигат на касата и жената плаща с банкноти от 100 лева. Той от яд, че тя има пари, след година и припомни, дори и направи мръсен номер. Мъжа е козирог я пак ми ги похвали! Нали е с нея.., нали я обича защо ще изпитва завидна злоба завист че тя е получила, толкова? Когато обичаш и държиш на някой се радваш на успехите му!
18
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирогът да е завистлив за материални неща- не! Козирогът може да завижда за нематериални неща- за престижна професия- да, за голяма заплата- не. За кариерно израстване- да. Животът им се върти около професията, работата.Защо не сте писали за СТРЕЛЦИТЕ и ВЕЗНИТЕ. Това са едни от най- завистливите хора.
17
0
 
2
 
! Отговори
не ме интересува преди 5 години
някои хора завиждат на някои че са ЗДРАВИ изцелението идва от Източника бъдете здрави
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно. Може и да е случайност, но поазнавам един близнак, който и на брат си завижда когато си купи нещо и все мърмори от куде имал пари. Познавам и един дева, който все се жали горкия как точно на него не му вървяло, а какъв чист като сълза човек бил. Познавам и двама скорпиони. И двамата завиждат на приятелите си за гаджетата им, а единия така ревнува неговата, че се чудя как го търпи.
15
2
 
0
 
! Отговори
Източника преди 5 години
,,поклонението,, покланяй се и искай от Бог да си окей доволни всякога и недоволни за повече от Бог да бъдем като Бог в характер и дела аман от фалш грешно фокусиране и търсене от грешен източник ,чалга фолк манекенки модели,, уф Бог е безпределен дава визия и възможности за всички които Го търсят така че с кой се сравняваш няма лошо да се иска по добър стандарт на живот и визия вътрешно здрави
14
3
 
0
 
! Отговори
добри пожелания преди 5 години
завист=ревност ревнувате,че нямате това което другите имат ,,пожеланието,, не пожелавай нищо,което е на ближният ти дом кола та така всеки си върви в пътя и пожелаваме да сме като Бога и да имаме от Бога разбирате ли ,,фокуса е различен,, от къде ,,пожелаваш в добрия смисъл,, кой е твоят източник модел до къде се простират желанията ти да се променишжи имаш това или онова и да бъдеш като ,,някой,, повдигаме очите си да сме и да имаме от Бог да не ревнуваме напразно разбирате ли