Кои зодии са най-завистливи? Отговарят астролозите

Завистта е малко по-пасивно чувство от ревността, но...
17 авг 2018 20:10, Теодора Драгоева
56
Кои зодии са най-завистливи? Отговарят астролозите
Pixabay

Завистта е малко по-пасивно чувство от ревността, но обикновено хората, които изпитват първото чувство могат да се превърнат и в едни истински ревнивци. И двете негативни чувства мотивират човек да предприема действия, които обикновено са против здравия му разум. 

Ако ето и кои са най-завистливите зодиакални знаци, според повечето астролози:
 
1. Телец
 
Телците са материалисти. Те обичат да притежават красиви и скъпи вещи, да си почиват на скъпи курорти и да се хрантя в гурме ресторанти и ги боли, когато другите хора имат тези неща, а те ги нямат или не могат да си ги позволят. Всъщност, именно завистта може да амбицира  Телеца и да го направи по-конкурентен, което е добре в неговия случай, защото иначе той е мързелив. Желанието за удобен и луксозен живот обаче, го мотивират да работи.

2. Дева
 
Девите са склонни да завиждат на онези, които изглежда че имат всичко в живота. Социалните медии могат да засилят завистта на Девата, защото все ѝ се струва, че животът на познатите ѝ е по-съвършен от нейния. Девите понякога са супер критични към другите и това също може да е породено от завист. Представителите на този знак се ядосват, че работят толкова усърдно, за да имат перфектен живот, а по-малко достойни хора се справят по-добре от тях.
 
3. Козирог
 
Козирогът наистина не иска да завижда на другите, но понякога завистта се прокрадва в сърцето му, когато някой се окаже, че е постигнал успеха, за който той е мечтаел и се е трудил усилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В бг всеки е убеден, че си заслужава.Ако критикуваш, следователо завиждаш.Всъщност Девата е най-аналитичната зодия според астрологията, след като на това ще се позовавате. Тоест, ако те не критикуват, кой? Нещо са ви много плитки изводите в рамките именно на това, което разчитате да ви обясни нещата. Надали може да стане по-зле от това - хем да нямаш надеждна изходна теза, хем да не се придържаш дори към нея. Ау, хванах се да ви завиждам за престижното занимание, пхаха
12
5
 
0
 
! Отговори
Родителя преди 5 години
отговорности позиция изисква уважение към лидера семейството му но за сметка на тебе и твоето семейство някак си ,,горкото с по малки възможности,, така ли мислите за ,,вашите деца,, сори
11
8
 
4
 
! Отговори
Здравейте! преди 5 години
Статията ме впечатли с точния и верен анализ на всяка от посочените зодии във връзка със завистта. Моята зодия също фигурира в тях, а имам близки и добри познати от всички изброени зодии в статията. Напълно реално е отразено. Поздрави! :)
10
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
девите и козирозите - не. за девите специално, особено жените -- единственото, което искат, е по-добра версия на самите тях, а не да приличат на друг. те всъщност не понасят да приличат на друг и друг да прилича на тях. но е вярно, че всички деви, които познавам, заслужават по-добър живот. не е просто усещане. и това е най-странното.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много мръсни подли хора има. Един водолей например винаги бута децата си близките си. Живее на гърба на хората пъха ги между шамарите само и само да стане нещо от тях. *** упорити, мързеливи с фуния да им налива но нали той водолей иска те да се впишат в златната среда. Когато там не ти е мястото зора е голям търпят си несгодите и се научават да се нагаждат. В противен случай знаят как е неудачника.
8
0
 
6
 
! Отговори
по по най преди 5 години
всеки милее за децата си ама за сметка на другите деца е жалко
7
0
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Това което описвате не е до зодия.Някакъв голям шеф е решил да си пласира децата на добра житейска и социална позиция.Грозни,хубави,глупави,умни-няма значение.Имат мощна ракета носител.По-добре не им стойте на пътя освен ако не сте по-голям и богат шеф от тях защото ще ви победят.Разбирате ли в една голяма фирма последното което има значение е кой колко е талантлив.Особено ако е обикновен беден ***.Ако си самолетче с едно двигателче няма как да надлетиш космическа совалка.Другото са подробност
6
2
 
1
 
! Отговори
Истинен преди 5 години
Истината те прави свободен не фалшивата ,,истина,, мнението на хората какво Бог казва това е Истината другото е лъжа да обичаме истината и живеем праведно това иска Бог от ей човече обичай истината и живей праведно с Негова помощ нормално е да си незаблудена овца или коза нормални сме вървим напред не се обръщаме назад
5
1
 
5
 
! Отговори
... не миряса,докато преди 5 години
не изтласка дъщеря си напред, макар че за всички беше ясно, че тя сама дори висше не би завършила, хич я няма с главата.Скъсаха нервите на онова, хубавото момиче, на което дотогава наистина всичко му вървеше от самосебе си. Тонапусна, премести се, но изгуби в тормоз и нерви най-хубавите си 5-6 години. Тръгна си една изнервена, потисната, разочарована млада жена, а Телецът хихикаше, когато пред общи познати казваше уж съчувствено "Старае се горкото, ама не е по възможностите на всекиго".***!
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците са над тия неща.Обикновено са щастливи с това което имат и гледат как да го подобрят.Все пак животът е твърде хубав за да се занимаваме с миризливата отровичка на "някой си има нещо което аз нямам и никога няма да имам"И кво от това?Например съседът ми има готин мерцедес.Аз също ще си купя мерцедес може би бе толкова хубав и скъп колкото на комшията но ще си е лично мой и това би ми доставило удоволствие.
3
4
 
2
 
! Отговори
не лъжете преди 5 години
а какво казва Бог не астрологията не хората не моето мнение това е истината от Бог замества ,,истината на хора аза ми окулт всичко,, като змията истина ли каза Бог истина ли Бог не лъже не е лъжец измамник заблудител какво Бог мисли и казва знаете ли иначе човешката преценка не е истинската същност за хора общности нации индидивиди какво Бог казва за някои какво мисли как ги вижда не се заблуждавайте от заблудители
2
2
 
5
 
! Отговори
Един Телец случайно преди 5 години
се беше оказал директор там, където беше започнала работа като млад специалист внучката на семейство, което в по-далечното минало е правило жизнено важни услуги на Телеца, точно по времето когато той е бил току що завършил висше. Не само умна и амбициозна, но и хубава.Щерката на Телеца я знам - неугледна, тромава, грозно едра и немного умна. Синът му грозноват, не куца, но ходи по начин, за който народът ще го нарече "патрав".Телецът създаде немалко пречки пред онова момиче, не миряса ......
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За телец не е така. Трудолюбиви са и са човечни. Козирог си е завистлив.Ако случайно имаш повече от него ще намери начин така да направи нещата да се подиграва с теб, да те унижи обиди и ще ти даде да разбереш че не трябва да постигаш, каквото и да било. Много са завистливи , обичат да гледат в" чуждата паница", като рибите. Те са и злобни освен и завистливи.