Лъвът на мач, Овенът на люлка. Какво да правят зодиите през есента?

Как зодиакалните знаци да прекарат първите дни от есента?
19 авг 2018 21:51, Ивета Иванова
5
Лъвът на мач, Овенът на люлка. Какво да правят зодиите през есента?
Снимка: Pexels

Овен

Винаги се стремите към нови върхове, затова отидете в някой увеселителен парк или на панаир, качете се на виенското колело и се забавлявайте. На върха, с приятели, ще се почувствате страхотно.
 
Телец
Телците обичат да правят нещо със собствени ръце. Покажете кулинарните си умения. Времето ще е по-хладно, ще може да се отдадете на готвене. Направете ябълков пай или баница и поканете гости, които да опитат.
 
Близнаци
Измислете какъв костюм ще облечете на Хелоуин. Ако досега не сте го празнували - време е да опитате нещо ново. Планирайте как ще прекарате вечерта на 31 октомври с компанията и изберете заедно костюмите си от рано, докато са по-евтини.
 
Рак
Милите и симпатични раци обожават панаирите, които често са в края на лятото и началото на есента. Посетете такива събития и яжте много розов захарен памук. Опитайте и от другите лакомства и се качете на всички люлки.
 
Лъв
Отидете на футболен мач. Обичате светлините, спорта, действието, тръпката. Ако имате любим отбор, така ще изразите емоциите си и ще си спомните какво е да си върл фен. Ще се видите с приятели и заедно ще споделите страстта към футбола.

Дева
Девите са под пара и постоянно вършат нещо - нека си дадат почивка в началото на есента. Играйте игри навън, посетете някое село, скрийте се сред растенията, и накарайте някой приятел да ви намери. Или поне посетете известните стаи за игри.

Везни
Тези знаци обичат да събират хората на едно място и са чудесни в общуването. Поканете най-близките си приятели на домашно парти - всеки вече ще се е върнал от ваканция, ще разказва за случилото се през лятото, ще може да пийнете и да се забавлявате в приятна атмосфера.

Скорпион
Потопете се в света на изкуството, но този път вие бъдете в главната роля. Направете си есенна фотосесия с гаджето или приятелите. Скорпионите обичат фотографията и да улавят любимите моменти с близките си. През есента природата е красива и снимките ще станат перфектни. Когато по-късно разглеждате снимките с любимия човек, ще се чувствате спокойни и щастливи.

За останалите зодии четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Лъвът на мач охоэ, ше падна от дивана. Чак са видях тия бисери, лъв на мач!?!?!!
3
1
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите ми говорят!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, какви простотии само... Как ги измисляте?
1
0
 
17
 
! Отговори
А преди 5 години
Всеки ден по някоя "статия" за зодиите... Хайде спрете се с тези глупости!