Открийте разликите: Близначки се омъжиха за... близнаци

Двете двойки вече имат уникални снимки за спомен от тяхната сватба
19 авг 2018 14:30, Иванка Гъркова
48
Открийте разликите: Близначки се омъжиха за... близнаци
Снимка: Facebook

Сватба на две двойки еднояйчници близнаци се прочу в мрежата. Въпреки че сключиха брак преди близо седмица, сестрите Британи и Бриана и братята Дийн Джош и Джеръми Салиерс, продължават да дават интервюта пред медиите. Причината е тяхната необикновена церемония в Туинсбург, Охайо, която определено ще се помни дълго.

Момичетата, които са неразделни, си дали обещание като малки, че ще се омъжат само за еднояйчни близнаци. И мечтата им се сбъднала. На 2 февруари двете получават най-романтичното предложение за брак - двойно.

За да бъде още по-вълнуващ ден за двете двойки, те избрали да си кажат "Да" и се обвържат завинаги на Фестивала на близнаците в Туинсбург. Измислили си и сватбен девиз "Twice Upon a Time", а двама министър-председатели, които разбира се са близнаци, се съгласили да водят церемонията.

"Знаехме, че шансовете да срещнем еднояйчни близнаци и двете да се влюбим, са невероятно оскъдни. Но звездите се подредиха така, че сбъднаха мечтата ни. Омъжих се за този, за който мечтаех. В същото време се обърнах настрани и виждах как моята близначка, моето точно копие държи за ръка мъжа на мечтите си", коментира Британи.

Четиримата се срещнали за първи път на Фестивала на близнаците през 2017 г. и искрата бързо пламнала.

"Може би ако не бяха намерили подходящите близнаци, с които да си паснат и на емоционално ниво, никога нямаше да се оженят", казва Бретан. По думите му, много хора не могат да разберат, че близнаците имат много силна връзка помежду си.

Двете двойки вече имат уникални снимки за спомен от тяхната сватба – с още много еднояйчни близнаци от мъжки и женски пол, облечени с едни и същи дрехи. Четиримата смятат да живеят в една къща и отглеждат децата си заедно.

Още снимки от тяхната сватба може да видите в галерията на Tialoto.bg


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
swingers преди 5 месеца
Еее няма такъв кеф. Тея ще се ръгат едни други ще си се менкат и кой брат на коя сестра ще и го натърти не се знае. А бе важното е секс да има. Ще ги лющят и двете. Единия път ще шибат жена си, а другия път ще изпраскат и сестра и тоест балдъзата щом ще живеят и в една къща.
35
0
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 6 месеца
Аз знам, че в Англия се женят и братовчеди.Тези не са източно-православни. Не са дори роднини. От тяхна гледна точка не са нарушили божиите закони. Не ги заклеймявай тия младите. За мен противоестествени са еднополовите бракове. Да видя Кончита Вурсг да се жени за Кончит ще припадна.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
никой няма да остане на сухо от тях ,особено ако живеят заедно,кой когото хване в момента,няма значение и без туй няма разлика
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Новичок пиете вие, неграмотни oтnaдъцu! Влезте на сайта на БПЦ и вижте, че пише: забранено е сключване на брак по: 3. двоеродие (сватовство) до трета степен и от четвърта степен само случаите: двама братя да вземат две сестри и брат и сестра да вземат сестра и брат.
Но понеже сте екстремно ограничени дyдyцu няма да обяснявам повече. Мозъчни пигмеи.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да си им цепят хастара със здраве,техни са си.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 28

Не и в България от 1953-а насам. И църквата нищо не казала по този въпрос. А това, че Корумпираните попчета от Ватикана са измислили нещо, определено не е думата на Шефа, или трябва да ти напомянам за нещото познато, като индулгенция.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 22

А църквата какво казва, за четене с рабиране ? Двама братя се ценят за две "други" сестри, а не собствените си сестри.
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще си се разменят!
28
1
 
19
 
! Отговори
Кифладжията преди 6 месеца
Тия четиримцата сигурно здраво се кльопат и кой кого ръ*га не се знае. Няма лошо, важното е да им е хубаво.
27
3
 
17
 
! Отговори
Ще е перверзия ако.. преди 6 месеца
Аз се радвам, че братята близнаци не са се оженили един за друг и, че сестрите близначки една за друга. Пише, че имали много силна връзка. То в тез времена и взех и това да си мисля. Щом не са от роднински семейства нека се вземат. Дано като живеят заедно един ден не вземат децата им да се харесат, тогава вече ще е перверзия. Като серия от ,, Дързост и красота" Брук се жени Ерик, обича Рич, ама изневерява с Торн. Преведено една се жени за свекър си ,харесва младия му син и спи и с брат му.
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"...който от сега занапред встъпи в брачно общение: с дъщеря на брата си, баща и син с майка и дъщеря, баща и син с две сестри девици, майка и дъщеря с двама братя, двама братя с две сестри, да се наказват по правилото, което налага седемгодишно покаяние, след като, безсъмнено, бъдат разлъчени от незаконното съжителство." (Из 54-то правило на Пето-Шестия Трулски вселенски събор, 692 г.) Католиците отхвърлят решенията на този събор (заради някои от другите решения), а православните ги приемат.
25
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 22

ПУТИНОФИЛЕ АНТИХРИСТКИ! ЦЪРКВАНА ИМА ЗАБРАНА ЗА СВАТБИ МЕЖДУ БРАТ И СЕСТРА И ПЪРВИ БАРОВЧЕДИ СИГУРНО НО ТРИМА БРАТЯ МОГАТ ДА СЕ ОЖЕНЯТ ЗА ТРИ СЕСТРИ БЕЗ ПРОБЛЕМ!

БЪРЗО НАМЕРИ НОВИЧОК И СЕ НАШМЪРКАЙ АКО НЯМА СИ ЗАВЪРЖИ НАЙЛОНОВ ПЛИК НА ГЛАВАТА В КОЙТО ПЪРВОНАЧАЛНО СИ ИЗПРЪСКАЛ ПОНЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РАЙД СТОЙ ТАКА 10 МИНУТИ!!
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Който има балдъза той ще ... два ....!
23
3
 
7
 
! Отговори
поп преди 6 месеца
О, какво направихте с тези братя и сестри! Добре, че не са лилипути. При тях липсва каквото и да било разнообразие на генетичен материал както в настоящето, така и в бъдещето.
22
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 22

ПУТИНОФИЛЕ НАПИСА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НО ГЛАВАТА ТИ Е ПРАЗНА КАТО ПУСТИНЯТА ГОБИ!!!!

И ПЕТИМА БРАТЯ МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНЯТ ЗА 5 СЕСТРИ И ДЕЦАТА ИМ ЩЕ СА ЧИТАВИ!

ЛЕКУВАЙ СЕ ПУТИНОФИЛЕ С НОВИЧОК :D
21
3
 
10
 
! Отговори
Извънземен преди 6 месеца
Клонингите атакуват !
Това са клонирани ембриоми не са хора а хуманоиди .
20
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Примитивните безбожници тука не знаят, че от хилядолетия Църквата не разрешава на двама братя да вземат две сестри!!! И е въведена тази забрана толкова отдавна, защото по пътя на опита, тогавашните хора са видели, че в следващите поколения от такива бракове зачестяват уродствата и психичните болести. По-простичко казано за панелните илитерати - не се гарантира достатъчно надеждна диверсификация на здрав генетичен материал за бъдещите поколения. О, свещена простота!
19
2
 
8
 
! Отговори
Ора ола преди 6 месеца
Значи на сливата на едната има татус с пеперудка .
А на другата слива има татус кенвирши от месо .
А бе какво слагаме у кенвиршите бре ора ?
А на члена на по големия пише номер едно !
На другият пише аз съм последният кавал на дупката .
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъжете може и да ги объркаш, но жените няма как- едната е с 5 санта поне по-висока от другата.
17
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НИЩО ОСОБЕНО ! ДВЕ СЕСТРИ СЕ ОМЪЖИЛИ ЗА ДВАМА БРАТЯ!

ПУТИНОФИЛИТЕ ВРЕЩЯТ СРЕЩУ ТЯХ ЩОТО ВСЯКА ФОРМА НА РАЗКРЕПОСТЕНОСТ Е ВРЕДНА ЗА РЕЖИМА :D