Най-голямото его на света: Топ 3 на зодиите

Истината е, че тези знаци имат голяма жажда за знания
20 авг 2018 17:30, Ивета Иванова
4
Най-голямото его на света: Топ 3 на зодиите
Снимка: Pixabay

Лъв 

Понякога лъвовете може да са толкова обсебени от егото си, че да не дават думата на никого, да говорят през другите и да направят сцена, за да привлекат вниманието към себе си. Но дори не осъзнават, че го правят - просто са такива. Искат всички погледи да са обърнати към тях, другите да им се възхищават и да ги обожават. Понякога така могат да станат за смях, но умеят да управляват егото си и обичат всички у себе си, дори недостатъците си. Знаят, че не са перфектни и мислят, че това ги прави още по-чаровни.
 
Козирог
 
Има случаи, в които козирозите не са сигурни в себе си. За да прикрият това - изглеждат като егоисти. Започват да говорят за постиженията си, наградите си, успехите си и да ги изтъкват, което може да подразни околните. Искат да са първи във всичко, което понякога е натоварващо. Другите смятат тази непрестанна надпревара за ненужна. Истината е, че тези знаци просто имат голяма жажда за знания и опитват да грабнат всички възможности, за да се развиват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето защо от зодия лъв се пръкват най-добрите милиционери!
2
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовте може да са с голямо его ама не се циганят и не са стиснати.Обичат тия дето им правят евала да са добре.При козирозите нещата са трудни и тежки.Винаги има неква драма за 20-30 стинки.
1
8
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Знаеме ги ние лъвовете, добре ги энаеме80018