Телецът с инат, Ракът чувствен: С какво дразнят?

Вижте кои са най-лошите привички на знаците
21 авг 2018 17:45, Ивета Иванова
7
Телецът с инат, Ракът чувствен: С какво дразнят?
Снимка: Pixabay

Овен 

Овните действат прибързано и необмислено, затова могат да кажат неща, които нараняват силно другите. Обикновено не мислят, когато се ядосат и невинаги са искали да ви обидят. Импулсивни са, стават агресивни и могат за секунди да откачат, когато не са съгласни с нещо. 
 
Телец
 
Инатът е силно изразен у телците. Понякога го комбинират и с алчност. Когато искат да постигнат нещо, не можете да ги спрете. Нищо няма да ги разубеди, дори да не са прави. Като спорите с тях, имате чувството, че никога няма да проявят разбиране и говорите на стена. 
 
Близнаци
 
По принцип са перфектни комуникатори и обичат да общуват, но често се случва да не слушат. За тях е важно те да се изкажат. След това се преструват, че са загрижени и ви изслушват внимателно, но всъщност в съзнанието им минават хиляди други мисли и са разсеяни. Понякога разказват една и съща история няколко пъти. 
 
Рак
 
Тъй като са много чувствителни и раними, разговорите с тях може да са изтощителни. Непрекъснато трябва да внимавате да не ги обидите и засегнете с нещо, да не ги разстроите. Раците се изкарват жертви и се залепят за даден човек, сякаш той е единственото им спасение.
 

7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Внимание преди 5 месеца
Не трийте Коментари !
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Телците не са толкова глупави и упорити.Разбира се ако вместо разумни доводи в разговорът се ползват крясъци или откровени безумия наистина нищо не може да ни убеди.Или виждаме,че тоя насреща има некви сериозни проблеми.Най-вече с главата.
3
2
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 месеца
звездите ми говорят
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спрете с тия зодиакални глупости бе хора! Опитвате се да бъдете интересни Но прекалявате тук! За различни зодии. Пишете едно и също!
1
3
 
8
 
! Отговори
мистър150 преди 5 месеца
Дали дразня с нещо, като съм 150 сантиметра с вдигнати ръце и силно повдигнат на пръсти.Не, не дразня.