Джинджифил срещу гаденето от люлки

Какво да правите, ако ви се гади в увеселителни паркове?
Обновена: 24 авг 2018 16:33 | 23 авг 2018 11:37, Ивета Иванова
2
Джинджифил срещу гаденето от люлки
Снимка: Pexels

През лятото има много панаири и фестивали, а и имате повече време да пътувате с приятелите и да посещавате увеселителни паркове. Атракционите там са много забавни и повишават адреналина в кръвта.

Ако обаче сте от хората, на които започва да им се гади, особено на по-страшните люлки, времето, прекарано там се превръща в истински кошмар. Ето и как може да преодолеете проблема.

Професор Брендън Уокър, който е инженер и дизайнер на увеселителни влакчета, споделя пред TheSun, че стрък джинджифил или кристализиран джинджифил са най-добрите лекарства за такъв тип гадене.

Кристализираният е подходящ за децата, тъй като се смуче като бонбон. Ако ви се повдига по време на возене на някое от съоръженията, или ако започнете да повръщате, джинджифилът ще облекчи симптомите.

И след това ще сте способни да се качите и на най-страшните люлки - такива с висока скорост, такива, които ви обръщат с главата надолу, които ви издигат прекалено високо и т.н.

Но професора казва още, че трябва да давате малко време за почивка на организма, а не след един атракцион, да се качвате на следващ.

Още по темата вижте в teenproblem.net


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
cky2kbg преди 8 месеца
То има такива таблетки джинджифилови против морска болест и летене.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако ви се гади, не се качвайте, това е най-сигурното лекарство.