Да се събереш с бивш? Невъзможно е за тези 5 зодии

Едни искат да доминират, а други напълно те пренебрегват
24 авг 2018 16:00, Ивета Иванова
18
Да се събереш с бивш? Невъзможно е за тези 5 зодии
Снимка: Pexels

Лъв

Лъвовете обичат да доминират във всеки аспект от живота си, включително и в романтичните връзки. Те са уверени в себе си и желаят другите да се грижат за тях като за царе. Затова смятат, че е унизително за тях да дадат втори шанс след раздяла. Дори когато са наранени, лъвовете ще изглеждат силни и спокойни. Колкото повече се опитвате да си ги върнете, толкова по-уверени ще са те, че това не трябва да се случва. Тези знаци знаят, че заслужават най-доброто и ще си кажат, че ваша е грешката, че сте ги изпуснали.


Скорпион
 
Всички в обкръжението на скорпионите знаят, че тези знаци не толерират безсмислените неща и винаги са сериозни във връзките си. Но пренебрегнат ли веднъж скорпиона, той няма да се обърне назад. Загубят ли доверието си във вас, значи са го загубили завинаги. Скорпионите мразят нечестността, лъжите, измамата, лицемерието и имат способността да усещат тези неща. Случило ли се е това, не разчитайте, че някога ще ви простят. Излизат с гордо вдигнати глави от ситуацията, като лъвовете.
 
Стрелец
 
Стрелците искат автономност след раздяла. Те задължително си почиват поне малко след сериозна връзка и искат да обърнат внимание на себе си. Според тях е най-добре да се живее за момента и когато нещо е приключило, просто се запътват към ново, не биха губили време със старото. Този знак обича свободата си и ако по време на връзката сте били като лепка, стрелецът няма да ви иска обратно.

Другите две зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Скорпион преди 5 години
Скорпиона е много лоялен към партньора си ,но ако той го предаде трудно се връща доверието му.Най често Скорпиона не се връща назад.Търси други връзки и възможности.Когато всичко свърши за Скорпиона,значи наистина е свършило.И точка.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелеца искал свободия?! Да, защото е свободолюбив характер. Ако отидеш при него едва ли ще те върне. Ще ти извърши една деу часова любов и ще те пусне си ходиш.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Присъщо за козироги отива си връща се. Общо взето не знае какво иска. Като мине време му е мъчно. Като е нея... ще почака. На жената и омръзва и съвсем му бие дузпата. Нали!? Понякога е хубаво и да се замислим и върху чувствата на жената. И как се чувства тя с нея си след това решаваш че няма си с нея. След време пак ти се иска с нея. И каквото и да правиш пак се връщаш при нея. Явно ти е силна любов. Привързаност, приятелство всичко в една жена.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11Поне ще се отебете здраво. Знаете си телата и предпочитанията в леглото. Вече няма си слагате толкова "четала" защото сте си свикнали. Заедно сте, но сте и свободни на действия.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирозите са най-големия *** в зодиака!
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо невъзможно, но да се събереш с бившата е най-голямата дивотия която човек може да си причини!
9
5
 
6
 
! Отговори
индивидуално е преди 5 години
понякога човек е разочарован от връзки и оценява преценява и ако си заслужава се връща към жената която е обичал ако и тя е останала верна някак си има такива български семейства моногамни от някаква грешка не проблем времето лекува и любовта по силна става зависи де
8
1
 
5
 
! Отговори
незнае преди 5 години
знае ли човек
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ на "попиканите" круши!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладния бг мъж не е имал гадже до пенсия а ако има гадже и скъсат ще се съберат или ще намери друго и тнт
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовете са великодушни и поради тази причина прощават всичко. Не е вярно, че било унизително за тях да дадат втори, че и трети шанс. Дават го, защото така се чувстват оценени, а това ги ласкае.
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм лъв и когато се разделих с жена, която много обичам, след време се върнах отново към нея. Имахме и двамата чувствата си и сега си живеем прекрасно. Не е до зодия. До хора е. Има ли желание и оценяваш ли човека, можеш ли да поискаш прошка и сам да простиш нещата се получават. С инат не става. Никой не би разбрал другия тогава. Ако жена си заслужава и сте преценили, че се обичате никога не е късно. А и по-добре късно, отколкото никога.
3
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Преиграват лъовете ей, не ни лъжи
2
4
 
13
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Аз съм Скорпион и разочарован от Лъв! Омръзнаха ми театрите и изнервените!
1
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи хвалби за тоя Скорпион! Който веднъж се опари от подлостта, долните мисли и действия на Скорпиона, няма и да си помисли да се връща при него. Няма по- коварни и нечестни същества от Скорпионите.